Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

O ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 7.4.2012 - ΚΕΙΜΕΝΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, VIDEO!!!

Το Σάββατο 7 Απριλίου έλαβε χώρα στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Λιβάδι Κυθήρων μια σεμνή εορταστική τελετή, με πρωτοβουλία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ, η οποία περιελάμβανε Αγιασμό του γηπέδου ούτως ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται από τα παιδιά μέχρι να γίνουν τα επίσημα εγκαίνια το καλοκαίρι παρουσία και του μεγάλου Δωρητή κ. Παναγιώτη Μάγειρα και τη διεξαγωγή ενός άτυπου τουρνουά μεταξύ ομάδων από παιδιά, παλαιμάχους και ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο. 
Ο καιρός ήταν ο καλύτερος σύμμαχος βοηθώντας στην μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου.
Ο Αγιασμός ήταν προγραμματισμένος για τις 4 το απόγευμα κι έτσι από νωρίς το νέο γήπεδο κατακλύστηκε από κόσμο αλλά κυρίως από παιδιά, που έδειχναν πάρα πολύ χαρούμενα για την ολοκλήρωση και την ύπαρξη πλέον στην περιοχή μας, μιας σύγχρονης αθλητικής εγκατάστασης, στην οποία μπορούν να αθλούνται σωστά και με ασφάλεια.
Από τις τοπικές αρχές το παρόν έδωσαν, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Φατσέας, κ. Μανώλης Λουράντος, κ. Παναγιώτης Αλεβιζόπουλος, κ. Σταύρος Βενέρης, οι πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Λιβαδίου ο κ. Νίκος Βάρδας και Χώρας ο κ. Δημήτρης Καλλίγερος (αν παραλείψαμε κάποιον ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη) ενώ από μεριάς πολιτικών προσώπων παρευρέθηκε ο κ. Σπύρος Σπυρίδων Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά και Νήσων με την Ν.Δ..
Μετά τον Αγιασμό προσφέρθηκαν κεράσματα από γυναίκες και κοπέλες της περιοχής.
Όλα κύλησαν όμορφα, ήρεμα σε κλίμα καθαρά αθλητικό και διασκέδασης.
Ακολουθούν φωτογραφίες και video απ΄την εκδήλωση και τους αγώνες
Τα μικρά παιδιά εν δράση!
Όλοι οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν το ορθολογικό ποδόσφαιρο που μαθαίνουν να παίζουν τα παιδιά, αποτέλεσμα της σημαντικής δουλειάς του προπονητή κ. Πέτρου Γαλανάκη

Η ομάδα των παλαιμάχων, πανέτοιμη για τον αγώνα! 
Παλαίμαχοι VS "Τοπικής ομάδας" όλοι μαζί αγκαλιασμένοι πριν την αναμέτρηση!
 ο πάτερ Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος σφύριξε το μάτς!
Στιγμιότυπο απ' τον δεύτερο αγώνα μεταξύ παιδιών του Λυκείου Κυθήρων και μεικτής ομάδας παιδιών απ' τα Κύθηρα
Τώρα το μεγάλο στοίχημα για όλους από δω και πέρα είναι να διατηρήσουμε αυτό το αθλητικό στολίδι που δημιουργήθηκε, το οποίο πρέπει να αποτελέσει τον πυρήνα αλλά και τη βάση για μια νέα αθλητική αντίληψη και παιδεία στην περιοχή μας που τόσα χρόνια έλειπε.


Ακολουθεί το Video της εκδήλωσης και των αγώνων!



Φωτογραφίες/video/μοντάζ/παραγωγή: Photo Cerigo Βαλέριος Καλοκαιρινός
Κείμενο/επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφία άρθρου: Ειρήνη Βενέρη Τραβασάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου