Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ - ΚΕΙΜΕΝΟ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αρκετές ημέρες πέρασαν απ' την πραγματοποίηση μιας πολύ όμορφης αλλά και ποιοτικής συνάμα εκδήλωσης στην περιοχή μας. Το Ωδείο Αναγέννηση και συγκεκριμένα ο Μαέστρος και Διευθυντής του Ωδείου κ. Τιμόθεος Λιγνός μαζί με την καθηγήτρια πιάνου και ψυχή του Ωδείου εδώ στα Κύθηρα κα. Ελένη Κοκολάκη έκαναν πάλι την διαφορά διοργανόνοντας με πολύ μεγάλη επιτυχία ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του του μεγάλου Έλληνα συνθέτη, Μάνου Χατζιδάκι.
Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο στην Χώρα Κυθήρων. Αν και ο καιρός ήταν πολύ άστατος, με θυελλώδεις ανέμους, η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη δημιουργώντας έτσι μια ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο.
Στο αφιέρωμα αυτό συμμετείχαν: η παιδική χορωδία του Ωδείου, μέλη απ' τα συγκροτήματα του Ωδείου, μέλη απ' την χορωδία "ΚΕΥΘΟΣ" καθώς και επαγγελματίες μουσικοί. Στην αφήγηση ήταν η κα. Ελένη Χάρου Κορωναίου. Η επιλογή των τραγουδιών τα αφηγηματικά αποσπάσματα αλλά και η προβολή οπτικοακουστικού υλικού ταξίδεψαν τους θεατές σε μια άλλη εποχή.
Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους εμπνευστές αλλά και σε όλους τους ανθρώπους και τα παιδιά που συμμετείχαν ενεργά και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί  η εκδήλωση  κι ελπίζουμε αλλά και προτρέπουμε αυτό το αφιέρωμα να αποτελέσει την αφετηρία και για άλλα παρόμοια πολιτιστικά δρώμενα.
Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν το Τσιρίγο Fm 105,6 και το Visitkythera.gr
Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε με την ευγενική χορηγία του Βαλέριου Καλοκαιρινού - Photo Cerigo, απ' τον οποίο όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί το DVD.


Ακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης:













Φωτογραφίες: Photo Cerigo - Βαλέριος Καλοκαιρινός
Κείμενο / Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου