Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ Χ.Ο.Ν.

Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Απριλίου η παιδική Χορωδία του Ωδείου Αναγέννηση και η σπουδάστρια Ειρήνη Πετροχείλου συμμετείχαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. που διεξήχθη στο θέατρο "Κάρολος Κούν" στον Άλιμο.
Την Παρασκευή 27/4 η Ειρήνη Πετροχείλου διαγωνίστηκε στο πιάνο και κέρδισε το Α Βραβείο και το Σάββατο η παιδική χορωδία στον διαγωνισμό χορωδιών, όπου απέσπασε το Α Βραβείο με βαθμολογία 18,16 στα 20!!! Για άλλη μια φορά τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους με τις επιδόσεις τους, δίνοντας παράλληλα μεγάλη χαρά στους γονείς αλλά και στους καθηγητές τους, που πάντα είναι δίπλα τους αόκνως υποστηρίζοντας τις προσπάθειές τους.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά μας, στο Ωδείο Αναγέννηση και συγκεκριμένα στον κ. Τιμόθεο Λιγνό και την κα. Ελένη Κοκολάκη που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στο να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα και είναι πάντα δίπλα στα παιδιά με πολύ αγάπη. Φυσικά ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους γονείς που με κάθε τρόπο στηρίζουν τα παιδιά και πάνω απ' όλα τα ωθούν στη σωστη κατεύθυνση της μάθησης, του Πολιτισμού, της μουσικής.
Σ'αυτήν την προσπάθεια αρωγός για ακόμη μια φορά ήταν ο κ. Παναγιώτης Μάγειρος που κάλυψε τις οικονομικές ανάγκες του ταξιδιού και όχι μόνο, για τον διαγωνισμό.
Χορηγός Επικοινωνίας αυτής της προσπάθειας ήταν ο Τσιρίγο Fm 105,6.
Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιδιά και να συνεχίσουν με την ίδια θέληση και αγάπη το ταξίδι τους στην μουσική. 







Φωτογραφίες: Ωδείο Αναγέννηση
Κείμενο / Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου