Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6.7.2012 (ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ)

Οι προσπάθειες του Δήμου Κυθήρων για μείωση του υψηλού ναύλου στην αεροπορική γραμμή Ηράκλειο-Κύθηρα είχε αποτέλεσμα. 
Από τα 95€ περίπου που κόστιζε, πέφτει στο μισό στα 42€ ναύλος, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις. Το δρομολόγιο γίνεται 3 φορές την εβδομάδα, δεν επιδοτείται και συνεχίζει προς Ζάκυνθο στο επιδοτούμενο δρομολόγιο για τα υπόλοιπα Επτάνησα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας SKY EXPRESS που εξυπηρετεί την γραμμή είναι η εξής :
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑΥΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΥΘΗΡΑ H SKY EXPRESS είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει νέα προσφορά σχετικά με την αεροπορική σύνδεση Ηράκλειο – Κύθηρα.
Από σήμερα έως και 15 Σεπτεμβρίου 2012 , ο ναύλος διαμορφώνεται στην τιμή τον 30,00 ευρώ ο παραπάνω ναύλος δεν περιέχει φόρους και χρεώσεις αεροδρομίων .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιβατών της sky express στο τηλεφωνικό κέντρο 801 11 28 28 88 ή 2810 223800 Καθημερινά από 06:00 μέχρι 23:00 ή στον ταξιδιωτικό σας Πράκτορα. 
Πηγή: kythira.gr
Η προσπάθεια του Δήμου Κυθήρων σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες, για την μείωση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων, όπως περιγράφεται παραπάνω, είναι σίγουρα αξιέπαινη και φυσικά απόλυτα καλοδεχούμενη. Προσωπική μας καλοπροαίρετη συμβουλή/κριτική προς το γραφείο τύπου του Δήμου Κυθήρων για το μέλλον, είναι πως η δημοσιοποίηση οικονομικών λεπτομερειών προσφορών που κάνουν εταιρείες μέσα σε Δελτία Τύπου του Δήμου, είναι αδόκιμη, καθώς από την απλή ενημέρωση για την οποία υπάρχουν τα Δελτία Τύπου περνάμε στην έμμεση διαφήμιση εταιρειών, κάτι που δεν αρμόζει σε Δήμο. Το παραπάνω επίτευγμα μπορεί κάλλιστα να παρουσιαστεί περιγραφικά και οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται, μπορούν να βρουν τις λεπτομέρειες στα κατά τόπους πρακτορεία.
Φιλικά
Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου