Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ (6/8) ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΈΝΑ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΌΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Την Δευτέρα 6/8 γύρω στις 12 το μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο των Κυθήρων και πιο συγκεκριμένα μεταξύ των οικισμών Φατσαδίκων και Τσικαλαρίων, σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του τοπικού οδικού δικτύου, συνέβη τροχαίο ατύχημα όταν ένα αμάξι βρέθηκε εκτός οδοστρώματος πέφτοντας σε διπλανό χωράφι. Το σημαντικό είναι ότι οι επιβαίνοντες ευτυχώς δεν χτύπησαν σοβαρά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για άλλο ένα όχημα το οποίο εκινείτο εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο και το οποίο με την πορεία του ανάγκασε τον οδηγό του οχήματος που τελικά βγήκε από τον δρόμο, να κάνει αυτό τον ελιγμό για να αποφευχθεί η σύγκρουση μεταξύ των δυο οχημάτων.  
Στο σημείο έσπευσε και όχημα της αστυνομίας Κυθήρων και ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα για την ανάσυρση του οχήματος όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία.
Τον λόγο τώρα έχουν οι αρμόδιες αρχές οι οποίες διεξάγουν έρευνα. Εμείς στεκόμαστε στο γεγονός πως ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η κίνηση στους δρόμους των Κυθήρων αυξάνετε κατακόρυφα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς (ντόπιους και μη) γιατί δυστυχώς το οδικό δίκτυο των Κυθήρων έχει πολλά προβλήματα και ακόμα πιο πολλά στενά κι επικίνδυνα σημεία.

Κείμενο / Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου