Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 23.8.2012 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο τελείωμα του φετινού καλοκαιριού η κα. Καλλιόπη Καρύδη με την ταβέρνα "Πλάτανος" στον Μυλοπόταμο Κυθήρων, έκανε την έκπληξη κι έφερε για μία μοναδική βραδιά τον Γιώργο Ζερβάκη στα Κύθηρα!
Ο πολύ γνωστός κι αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης έφτασε στα Κύθηρα στις 22 Αυγούστου. Την ίδια μέρα είχαμε την χαρά και την τιμή να τον φιλοξενήσουμε στο studio του Τσιρίγο FM 105,6 live σε μια έκτακτη αλλά συνάμα πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Μας μίλησε για την ζωή του, την μουσική, τα βιώματα και τις βραδιές στην ομογένεια, τα νέα του σχέδια για τις εμφανίσεις του το χειμώνα, για τις νέες του δισκογραφικές δουλειές που είναι στα σκαριά και φυσικά για την εμφάνιση του στα Κύθηρα!

Την επόμενη μέρα 23 Αυγούστου ήταν η μεγάλη βραδιά κι όπως αναμενόταν όσοι βρεθήκαμε στον "Πλάτανο" περάσαμε αξέχαστα.



Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Μυλοπόταμο για να ακούσει και να χορέψει με τους ρυθμούς της λύρας και την ορχήστρα του Γιώργου Ζερβάκη.




Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη, πολύ κέφι και χορός μέχρι τις πρωινές ώρες.
Εμείς θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην κα. Καλλιόπη Καρύδη και σ'όλη την ομάδα του "Πλάτανου" για την άψογη διοργάνωση και την μοναδική βραδιά που μας προσέφεραν και φυσικά στον Γιώργο Ζερβάκη και την ορχήστρα του, που μας ξεσήκωσαν με τη μουσική, τα τραγούδια και το κέφι τους, να είστε καλά και πάντα επιτυχίες!

Κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου