Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ 2 ΏΡΕΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ 21/8/2012 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO)

Την Τρίτη 21 Αυγούστου 2012, στις 8:30 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε μια έκτακτη εκπομπή "Μια εβδομάδα σε 2 ώρες" με τον Χρήστο Καλοκαιρινό να καλωσορίζει, live στο studio του Τσιρίγο Fm 105,6 τον Ηλία Βρεττό!
Ο αγαπημένος τραγουδιστής με την ευκαιρία της παρουσίας του στα Κύθηρα, για ολιγοήμερες διακοπές, μας μίλησε για την ζωή του, την καριέρα του, την αγάπη του για την θάλασσα και γενικά το υγρό στοιχείο, τα χόμπι του στις διακοπές, για τα επόμενα σχέδια του στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις και φυσικά για τις εντυπώσεις του απ' τα Κύθηρα!
Η εκπομπή έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, ο Ηλίας Βρεττός μας τραγούδισε κάποιες απ'τις μεγάλες του επιτυχίες ζωντανά με μια κιθάρα για συνοδεία!
Εμείς θέλουμε απ'την μεριά μας, να ευχαριστήσουμε πολύ τον κ. Αντώνη Ψάλτη για την βοήθεια και την θετική του διάθεση, τον κ. Βαλέριο Καλοκαιρινό για την κάλυψη της εκπομπής (φωτογραφίες - video) και πάνω απ'όλα τον Ηλία Βρεττό, του οποίου ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή του και στην καριέρα του και φυσικά πάντα επιτυχίες!!

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και video απ'την εκπομπή:














και το video:

Κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες / Video: Photo Cerigo - Βαλέριος Καλοκαιρινός
Φωτογραφίες: Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου