Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Εχθές Τετάρτη 21/10, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ μελών του συλλόγου Κ.Ε.Φ.Α. (Κυθηραϊκή Ένωση Φίλων Αθλητισμού), που διαχειρίζεται το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Λιβάδι Κυθήρων, της πενταμελούς επιτροπής που ορίστηκε και θα έχει την εποπτεία της διοργάνωσης και της τήρησης των κανονισμών στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και των αρχηγών των ποδοσφαιρικών ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτό. Συγκεκριμένα παρευρέθησαν δέκα αρχηγοί ομάδων οι οποίοι ενημερώθηκαν για διαδικαστικά θέματα και την λειτουργία του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν επίσης πως το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε συνδυασμό και με την χρήση του γηπέδου στον Ποταμό στο οποίο αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες προσαρμογής και βελτίωσης ούτως ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κι αυτό τους μισούς αγώνες του πρωταθλήματος. Αυτό αποφασίστηκε λόγω του μεγάλου αριθμού αγώνων και της εκτεταμένης χρήσης του γηπέδου στο Λιβάδι για τις προπονήσεις καθημερινά σε συνδυασμό και με κάποιες φυσικές διαβρώσεις οι οποίες  έχουν επιβαρύνει σημαντικά τον φυσικό χλοοτάπητα, ο οποίος πρέπει να προφυλαχθεί.
Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις και μετά το πέρας της συζήτησης ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη 31/10 την ίδια ώρα στον χώρο για να οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές και να γίνει η κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής. Για την συμμετοχή κάποιας ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα είναι απαραίτητη η παρουσία του αρχηγού της ή ενός εκπροσώπου της, την επόμενη Τετάρτη, στη συγκέντρωση.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα "Τοξότης" στο Πάνω Λιβάδι Κυθήρων και στους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν κεράσματα στη διάρκεια της συνάντησης.


Κέιμενο / Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου