Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΘΗΡΑΪΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 5/11/2012

Η "πρωτοβουλία " με το δελτίο τύπου της 5/11/12 προσπαθεί να πλήξει τον Δήμαρχο Θεόδωρο Κουκούλη για μια ακόμη φορά,  γράφοντας ότι πήγε διακοπές και μάλιστα "βαρβάτες " , ενός μηνός  όπως τις χαρακτηρίζει.   Θεωρεί το ταξίδι στην μακρινή Αυστραλία για να επισκεφθεί τα αδέλφια μας που ζούν εκεί ως διακοπές. Ξεχνάει ή δεν γνωρίζει ο εκπρόσωπος τύπου της "πρωτοβουλίας" ότι εκεί ζούν δεκάδες χιλιάδες Κυθήριοι; Οτι δεν υπάρχει σπίτι στα Κύθηρα που να μην έχει δικούς του ανθρώπους σ´αυτή την χώρα; οι Κυθήριοι της Αυστραλίας λατρεύουν την γενέτειρα  τους και θεωρούν τον Δήμαρχο Κυθήρων Δήμαρχο τους.
Δεν πήγε λοιπόν διακοπές ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ομογενών μας, οι οποίοι τον υποδέχονται με ενθουσιασμό και αγάπη.
Η κυθηρα'ι'κή παροικία, μια από τις πιο σημαντικές  και οργανωμένες παροικίες της Αυστραλίας, περίμενε αυτή την επίσκεψη, την ζητούσε.

Αριστοι επιστήμονες, πετυχημένοι απιχειρηματίες διαπρέπουν εκεί και δεν ξεχνούν την γενέτειρα τους. Ολους αυτούς  είχε χρέος  να τιμήσει με την επίσκεψή του ο Δήμαρχος,  είναι ο πρώτος Δήμαρχος πού κάνει αυτό το ταξίδι,   στη δεύτερη θητεία του δεν είχε δικαιολογία  άλλης αναβολής. Τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ, οι συνεργάτες του  που μείνανε πίσω έχουμε καθημερινή επικοινωνία μαζί του και τά αντιμετωπίζουμε με επιτυχία.
Σ´αυτό το ταξίδι μαζί με τον Δήμαρχο ταξίδεψε καί ο Μητροπολίτης μας για να ευλογήσει τους ομογενείς, οι οποίοι είναι ποίμνιο του.
Ελπίζουμε ο κύριος Γιάννης Σταθάτος να μην γράψει ότι πήγε και ο Μητροπολίτης διακοπές.


Δήμος Κυθήρων
Γραφείο τύπου & ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου