Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ

Με τις ανασκαφές της αλλαγής δίκτυου ύδρευσης της Νεάπολης βρέθηκε αμήθυτος θησαυρός κρυμμένος σε διάφορα σημεία της πόλης...

Μετά από αυτή τη πληροφορία το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς και η Επιτροπή Βατικιώτικου Καρναβαλιού διοργάνωσε "ΚΥΝΗΓΙ ΘΗΣΑΥΡΟΥ" με συμμετοχή παιδιών όλων των ηλικιών, χωρισμένα σε 11 ομάδες η κάθε μια με τη δική της διαδρομή και με συνοδούς εκπρόσωπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων τους. Απίθανοι γρίφοι κρυμμένοι στα καταστήματα της πόλης οδηγούσαν την κάθε ομάδα απο μαγαζί σε μαγαζί με μοναδικό σκοπό να βρουν όλους τους γρίφους και να φτάσουν στο θησαυρό.

Τα βραβεία-θησαυροί ήταν από χορηγίες των καταστηματαρχών της Νεάπολης, οι οποίοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συμμετείχαν κι αυτοί στο κυνήγι.

Αξίζει να πούμε ότι συμμετείχαν πάνω από 160 καταστήματα και οι δρόμοι της Νεάπολης πλημμύρησαν με 400 και πλέον παιδιά. Χαριτωμένη και η συμμετοχή των Νηπιαγωγείων της περιοχής, οι μικροί μας φίλοι έψαξαν και ανακάλυψαν το θησαυρό τους μέσα σε ένα μπαούλο με παιχνίδια, εκπλήξεις και λιχουδιές. Μα τα χειροποίητα γλειφιτζούρια ήταν γι αυτά ο μεγαλύτερος θησαυρός!












Φωτογραφίες: Μαρία Ανδρεσάκη

Πηγή: apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου