Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 8.4.2013

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο σε τακτική συνεδρίαση την Δευτέρα 8-4-2013 υπό την προεδρία του Λάζαρου Βέζου. Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Μ. Πρωτοψάλτης και Ν. Μεγαλοκονόμος, οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Π. Πρωτοψάλτης και Β. Πρωτοψάλτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ε. Κασιμάτης, Σ. Βενέρης, Σ. Αλοίζος, Π. Αλεβιζόπουλος, Κ. Καρύδη, Α. Λαχανάς, Δ. Φατσέας και Α. Πρωτοψάλτης. 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 30, κυρίως εγκρίσεις προμηθειών, αφού το Δημοτικό Συμβούλιο είναι πλέον, το αρμόδιο όργανο έγκρισης κάθε προμήθειας. 
Στο στάδιο της Ενημέρωσης ο Αντιδήμαρχος Μ. Πρωτοψάλτης ενημέρωσε τους συμβούλους για τις επαφές που είχε στην Αθήνα κατά το πρόσφατο ταξίδι του, με την εταιρεία OFC- Υπηρεσίες Αεροπορικού Καυσίμου ΑΕ, η οποία είναι εξειδικευμένη στα αεροπορικά καύσιμα. Εξετάζεται από τον Δήμο η δυνατότητα να ανατεθεί στην εν λόγω εταιρεία η εκπόνηση μελέτης για την δημιουργία υποδομών παροχής καυσίμων αεροπλάνων στο αεροδρόμιο Κυθήρων. 

Το Συμβούλιο ενέκρινε επίσης τον κανονισμό λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης από την ομάδα των εθελοντών, καθώς και την παραχώρηση χώρου στο Δημοτικό Σχολείο Αρωνιαδίκων για χρήση από ομάδα εθελοντών. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα με υπερψήφιση όλων των θεμάτων.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου