Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΕΚΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΕΛΛΑΣ

Τα Κύθηρα συμμετέχουν σε μια πολύ σημαντική φιλανθρωπική δράση με σκοπό να βοηθήσουν συνανθρώπους μας από τον "Σύλλογο Παραπληγικών" του Νομού Πέλλας. Η διαδικασία συμπεριλαμβάνει συλλογή από καπάκια αναψυκτικών που διατίθενται με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων και άλλων απαραίτητων αντικειμένων. Ήδη η πρώτη αποστολή από το νησί μας έχει γίνει με έναν πολύ ικανοποιητικό αριθμό από καπάκια, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται με ακόμα περισσότερο ζήλο. Όσοι μπορούμε αντί να πετάμε τα πλαστικά καπάκια των αναψυκτικών και του νερού που καταναλώνουμε, μπορούμε να μαζεύουμε καπάκια από αναψυκτικά και νερά και να τα προσκομίσουμε ε σε κατάλληλα μέρη συλλογής τους στη Χώρα Κυθήρων. Η υπεύθυνη αυτής της προσπάθειας είναι η κα. Φωτούλα Μαγουλά στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε διευκρίνιση και βέβαια για να της παραδώσετε τα καπάκια που έχετε συλλέξει. 
Είναι πολύ σημαντικό να συμβάλλουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια που δεν απαιτεί κόπο, διότι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.


Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6
Κείμενο: Μαρία Πετροχείλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου