Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΝΗΣΩΝ

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, καθορίζεται η λειτουργία των καταστημάτων στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων ως εξής:

1.      Στους Δήμους Αίγινας, Αγκιστρίου, Πόρου, Ύδρας, Σπετσών και Κυθήρων, επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου 16 του Ν.4177/2013 και όλες τις άλλες Κυριακές πλέον εκείνων που ορίζονται στην παράγραφο 1 του ιδίου άρθρου.
2.      Στο Δήμο Τροιζηνίας δεν επιτρέπεται η λειτουργία εμπορικών καταστημάτων καμία άλλη Κυριακή πλέον εκείνων που ορίζονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 16 του Ν.4177/2013.
Εξαιρείται η λουτρόπολη των Μεθάνων, στην οποία επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου 16 του Ν.4177/2013 και όλες τις άλλες Κυριακές πλέον εκείνων που ορίζονται στην παράγραφο 1 του ιδίου άρθρου.
3.      Στο Δήμο Σαλαμίνας δεν επιτρέπεται η λειτουργία εμπορικών καταστημάτων καμία άλλη Κυριακή πλέον εκείνων που ορίζονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 16 του Ν.4177/2013.
                
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, δήλωσε σχετικά:
«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, προέχει η στήριξη της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης των νησιών μας και αυτή την ανάγκη έρχεται να υποστηρίξει στην πράξη η απόφαση λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, αφού προηγήθηκε ο αναγκαίος διάλογος με όλους τους ενδιαφερόμενους και ελήφθησαν υπόψη οι τοπικές ιδιαιτερότητες και οι πραγματικές ανάγκες».

Πηγή: Αντιπεριφέρεια Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου