Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

H 22η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 11.10.2013 (VIDEO) - ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 22η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κυθήρων με τριάντα τρία θέματα ημερήσιας διάταξης. (Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα θέματα). 
Σε ακόμα μία συνεδρίαση, δεν έλειψαν οι απουσίες αλλά και η ένταση (ειδικά στα διαλείμματα). Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε ότι αν και ήταν τακτική η συνεδρίαση, παρόντες ήταν μόνο οι εννέα σύμβουλοι από τους συνολικά δεκαεπτά(!), δηλαδή ο ελάχιστος αριθμός για να μπορέσει να γίνει το συμβούλιο. 
Δεν ξέρουμε το γιατί, αλλά τους τελευταίους μήνες κι όχι μόνο, πολλοί σύμβουλοι αντιμετωπίζουν με αδιαφορία αυτόν το θεσμό,  στον οποίο έχουν εκλεγεί για να παρίστανται κι όχι να απουσιάζουν. Επίσης σε κάποιους συστηματικά απόντες υπενθυμίζουμε το παράδειγμα του κ. Γιώργου Δ. Κομηνού, ο οποίος αν και ήταν δημοτικός σύμβουλος, προς τιμήν του παραιτήθηκε, καθώς δεν μπορούσε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων να παρίσταται. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτό το φαινόμενο και θα σας ενημερώνουμε, όπως ελπίζουμε να το παρακολουθεί και ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο τυπικότατος κατά τα άλλα κ. Λάζαρος Βέζος και να πράξει τα δέοντα.

Ακολουθεί το video της συνεδρίασης:



Ρεπορτάζ / Σχόλια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφία: Βαλέριος Καλοκαιρινός
Video: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PHOTO CERIGO - ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου