Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΙΣ 22.11.2013

Κατόπιν των γνωστών προβλημάτων σχετικά με την πλήρωση των θέσεων των καθηγητών στο Λύκειο Κυθήρων, καθώς και άλλων θεμάτων που έχουν προκύψει, καλούνται σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ όλοι οι γονείς των μαθητών του Λυκείου Κυθήρων την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013  και ώρα 6:00 μ.μ. στο χώρο του Λυκείου, προκειμένου να αποφασιστούν περαιτέρω ενέργειες προς όφελος των παιδιών μας.


Παρακαλούμε να προσέλθουν όλοι οι γονείς στη γενική συνέλευση αυτή, καθώς θα γίνει και ενημέρωση για το νέο σύστημα Πανελλαδικών εξετάσεων της Α΄ Λυκείου, όπως και για το θέμα των απουσιών από το Διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου.

Για το Σύλλογο Γονέων                                                                              Ο Διευθυντής
  Λυκείου Κυθήρων                                                                             του Λυκείου Κυθήρων
     Ο Πρόεδρος


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ                                                        ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Επειδή δεν μπορώ να παρίσταμαι, λόγω απουσίας από το νησί θέλω να γράψω την άποψή μου. Το φλέγον θέμα είναι κατά την γνώμη μου το "σχολείο χωρίς καθηγητές", με άμεσες επιπτώσεις στα παιδιά της Γ' και Α' λυκείου (λόγω αλλαγής συστήματος). Μια και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Λυκειάρχη και του Συλλόγου το Υπουργείο (ή ο Υπουργός?) δεν φιλοτιμείται, η προσπάθεια θα μπορούσε να είναι να ευνοηθούν-προμοδοτηθούν βαθμολογικά τα παιδιά των λυκείων με ελλείψεις καθηγητών μαθημάτων πανελληνίων. Πριμοδοτούνται οι μουσουλμάνοι και τόσοι άλλοι, αυτή είναι η βάση νιμίζω που πρέπει να κινηθούμε μια και καθηγητές με το ζόρι δεν έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή