Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12.1.2014

Την προσεχή Κυριακή το πρωί να δώσουμε ΟΛΟΙ το παρόν στην Παγκυθηραϊκή Συνέλευση για το φλέγον θέμα της συγκοινωνίας μας που θα λάβει χώρα στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Κυθήρων, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!
Παρακαλώ όλους όσοι παρευρεθούν να συμβάλουν θετικά στη συζήτηση και κυρίως με προτάσεις για τον τρόπο και το είδος των ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου να πετύχουμε την ανατροπή των δυσχερών για τον τόπο μας αποφάσεων της πολιτικής ηγεσίας του Υ.Ν.Α. Θέλω να απευθύνω δημόσια παράκληση να μην μετατραπεί η συνέλευση αυτή σε πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων, τοπικών διαξιφισμών, άσκοπων και ανώφελων αντεγκλήσεων και αναζήτησης των όποιων ευθυνών για το ζήτημα της ακτοπλοϊκής μας σύνδεσης. 
Ο Ιερός χώρος των Μυρτιδίων, δεν προσφέρεται για τίποτε άλλο, παρά μόνο για μια σοβαρή και συνετή διαδικασία συζήτησης όπου οι συμμετέχοντες, τηρώντας ευλαβικά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, θα προβάλλουν κάθε πιθανό τρόπο επίλυσης του προβλήματος προκειμένου στο τέλος να καταλήξουμε σε ένα σαφές και ρεαλιστικό πλάνο δράσης. Προσωπικά, πέραν από Δημότης και κάτοικος των Κυθήρων, απευθύνω την παράκληση αυτή και υπό την θεσμική μου ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας, στην οποία ανήκει η διαχείριση κατά το Νόμο του Ιερού Προσκυνήματος της Μυρτιδιωτίσσης. Κάθε πρόταση και γνώμη είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη. Οι στοιχειώδεις όροι της ευπρέπειας, της ευγένειας και του σεβασμού στον χώρο που θα βρισκόμαστε επιβάλλουν την πλήρη αποχή μας από κάθε είδους πολιτικές, αυτοδιοικητικές ή άλλες αντιπαραθέσεις αλλά και από τον άκρατο βερμπαλισμό που στην παρούσα φάση δεν μας είναι χρήσιμα. Αυτά μπορούν να εκφραστούν οπουδήποτε αλλού - ο πολιτικός διάλογος είναι θεμιτός και απαραίτητος εξάλλου -, αλλά όχι στα Μυρτίδια, όπου η παρουσία όλων μας θα πρέπει να έχει θετικό και δημιουργικό χαρακτήρα.

Στράτος Χαρχαλάκης
Πρόεδρος Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων (ΝΠΔΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου