Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2014 ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

Λαμπρός, ήταν και εφέτος ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Γύθειο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. 
Καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της καθιερωμένης τελετής της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα της κεντρικής πλατείας της πόλης. 
Με την προσήκουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη ο εορτασμός της Δεσποτικής εορτής των Θεοφανείων και η Τελετή του Μεγάλου Αγιασμού πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ.κ. Χρυσοστόμου, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.








Παρόντες στην τελετή του καθαγιασμού των υδάτων μεταξύ άλλων ήσαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου Παρασκευάς Αδάμης, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Σπάρτης  Ταξίαρχος Δημήτριος Μακρής, o Αναπληρωτής Διευθυντού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας Γεώργιος Μαρουδάς, ο Διοικητής του 3ου Τάγματος Γυθείου Χαράλαμπος Συνaδινός, ο  Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου Πέτρος Τζεφεράκος, ο  Λιμενάρχης Γυθείου υποπλοίαρχος Λ.Σ. Χρήστος Σταμπουλής, ο  Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου Κωνσταντίνος Γρφάκος, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γυθείου Σοφία Ροζάκη,  οι Δ.Σ. Ελένη Δρακουλάκου, Αλέξανδρος Καπασούρης, Νικόλαος Λιγνός, Ιωάννης Τζεφεράκος, Ιωάννης Μπουκουβάλας Σπύρος Μουρκόγιαννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Στρατηγάκος και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Πηγή: Δήμος Ανατολικής Μάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου