Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΕΚΑΣ - ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΏΝΕΣ ΜΑΣ!

Με την ομόφωνη απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για το μείζον θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αντικυθήρων και Κυθήρων με Πειραιά και Κρήτη ενισχύονται και από θεσμικούς φορείς τα δίκαια αιτήματα των Αντικυθηρίων και Κυθηρίων, δικαιώνεται ο Χαρχαλάκης για τις πρωτοβουλίες του, και ενοχοποιείται ο Δήμαρχος Κυθήρων Θόδωρος Κουκούλης και οι συν αυτώ δια την ολιγωρία τους. Η άποψη Κουκούλη ότι η διεκδίκηση με δικαστική οδό των δικαιωμάτων μας είναι ανοησίες όχι μόνο καταρρίπτεται αλλά επικυρώνεται ως η απόρροια της έλλειψης πολιτικής ανδρείας και αγωνιστικού σθένους της Δημοτικής Ηγεσίας. Από ηγέτης λοιπόν επαίτης και ικέτης η Δημοτική Αρχή, ακολουθώντας τα χνάρια της Εθνικής μας Ηγεσίας, Σαμαρά – Βενιζέλου.
Και βεβαίως αξίζει να αναγνωρίσουμε στον κύριο Σπύρο Σπυρίδων και τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους που είναι προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία το γεγονός ότι είναι οι μόνοι από το κόμμα τους που ψηφίζουν, υπογράφουν και επικυρώνουν την πρωτοβουλία Χαρχαλάκη και Αντικυθηρίων, ενώ αποτελεί πρόκληση πλέον, αν θα αλλάξουν εμπράκτως στάση προς την κυβέρνηση οι μνημονιακοί βουλευτές της Α'Πειραιώς – Νήσων, Αρβανιτόπουλος – Κατσαφάδος.
Όλοι οι πολιτικοί χώροι εκφράστηκαν και έπραξαν στο συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής. Αυτή είναι μια πρώτη κατάκτηση για τα δικαιώματά μας. Οφείλουμε να συνεχίσουμε αγωνιστικά αφήνοντας πίσω τους αρνητές των δίκαιων του λαού μας, με κλιμάκωση και επιτάχυνση σε κάθε μέτωπο. Πρέπει να συστρατευθούν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι (όσοι δεν ασπάζονται το δόγμα της υποτέλειας της μνημονιακής γραμμής) και οι πολίτες στο δρόμο που άνοιξαν οι Αντικυθήριοι. Η 16η Γενάρη είναι νίκη για όσους τολμούν και έχουν την αρετή να υπηρετούν με πράξεις το κοινωνικό συμφέρον.
Εν κατακλείδι, άνθρωποι και λαοί που δεν αγωνίζονται, αφανίζονται. Εμείς θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε!

Ιππόλυτος Πρέκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου