Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΥΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ SOCHI ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Στέφανι Μάγειρος, η 23χρονη Αυστραλή, Ελληνικής (και Κυθηραϊκής) καταγωγής αθλήτρια που ξεχώρισε με την παρουσία της στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Sochi της Ρωσίας, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο «snowboard halfpipe» και έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.
Είναι τρίτης γενιάς μετανάστρια στην Αυστραλία, με καταγωγή από τον Δρυμώνα Κυθήρων. Παππούς της ο γνωστός επιχειρηματίας και ευεργέτης κ. Παναγιώτης Μάγειρος. 
Ξεχώρισε κατά την συμμετοχή της με την Αυστραλιανή αποστολή στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi της Ρωσίας (2014) κι έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά, σε ένα αρκετά απαιτητικό άθλημα όπως είναι το «snowboard halfpipe», το οποίο απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση, ευλυγισία, απόλυτη συγκέντρωση και υψηλό επίπεδο τεχνικής.
Συμπαραστάτες της στο παγωμένο Sochi, οι γονείς της, οι παππούδες της και η αδερφή του παππού της, που ταξίδεψε από τα Κύθηρα για να την δει.
Για την συμμετοχή της μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega και στον Μένιο Σακελλαρόπουλο, το Σάββατο 15/2, ο περήφανος Έλληνας (Κυθήριος) παππούς της Στέφανι, Παναγιώτης Μάγειρος.



Επίσης αναφορά έγινε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την ίδια ημέρα από τον γνωστό Κυθήριο δημοσιογράφο - παρουσιαστή Παναγιώτη Στάθη.




Εμείς της ευχόμαστε κάθε επιτυχία κι ελπίζουμε μελλοντικά να την δούμε και με την Γαλανόλευκη στο στήθος, να εκπροσωπεί την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις.

Σας παραθέτουμε κάποιους σχετικούς συνδέσμους με πληροφορίες για την ίδια την Stefanie καθώς και για το άθλημα στο οποίο συμμετείχε (πατήστε πάνω στους Συνδέσμους):
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - Τσιρίγο Fm 105,6
Απόσπασμα video: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου