Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ - Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση παραίτησης του ορθοπεδικού ιατρού κ. Γιώργου Μουζόπουλου, από το Γ.Ν. Κυθήρων, λίγους μήνες μετά την πολυπόθητη και άκρως αναγκαία κάλυψη της θέσης στην περιοχή μας.
Το ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιώργο Μεγαλοκονόμο ο οποίος μας έκανε την εξής δήλωση: <<Επιβεβαιώνω την είδηση ότι ο ορθοπεδικός ιατρός κ. Μουζόπουλος παραιτήθηκε από το νοσοκομείο μας και προσελήφθει στο Γ.Ν. Ληξουρίου από τις 17/3 και ήδη βρίσκεται εκεί. Θέση (στο Ληξούρι) για την οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από τα μέσα του 2010. 
Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως ένας εξαίρετος επιστήμονας προέβη σε αυτή την κίνηση, με άκρα μυστικότητα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν ούτε από την διοίκηση αλλά ούτε κι από τους ασθενείς τους που τον έψαχναν σήμερα στα εξωτερικά ιατρεία κι εκείνος ήδη έχει μεταβεί στο Ληξούρι της Κεφαλλονιάς.
Επιπλέον σας ενημερώνω ότι ήδη έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για την άμεση κάλυψη της θέσης του ορθοπεδικού και τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της διαδικασίας>>.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου