Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΜΑΘΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ

Φίλες και Φίλοι Χριστός Ανέστη!
Εύχομαι σε όλες και όλους τους Κυθήριους και Αντικυθήριους Χρόνια Πολλά με υγεία!
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Κυθήρων κ. Στράτου Χαρχαλάκη, θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος της Εκλογικής Περιφέρειας Κυθήρων στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.
Εκτιμώ ότι στο πρόσωπο του κ. Χαρχαλάκη συγκεντρώνονται πάρα πολλά στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Δήμαρχος που θα εκλέξουμε το Μάιο, στοιχεία απαραίτητα για την άσκηση δυναμικής και χρηστής διοίκησης και για τον προγραμματισμό και την οργάνωση των ζητημάτων του Δήμου και του τόπου μας σε βάθος πενταετίας. Πρέπει επιτέλους να ξεφύγουμε από τον κατακερματισμό στα δημόσια έργα, από τις απευθείας αναθέσεις,
από την έλλειψη οράματος και στόχευσης που βιώνουμε τα τελευταία επτάμιση χρόνια. Χρειάζεται μια νέα αντίληψη, ένας άνεμος αλλαγής που να χαρακτηρίζει την άσκηση διοίκησης εκ μέρους της νέας Δημοτικής Αρχής.
Στηρίζω Στράτο Χαρχαλάκη γιατί ενήργησε κατά τρόπο υποδειγματικό στο ζήτημα του πλοίου, κάνοντας τις ενέργειες που όφειλε να πράξει ο Δήμος και φυσικά δεν έπραξε. Ο κ.Χαρχαλάκης αγωνίστηκε δυναμικά, έκανε πολύ σοβαρές και μεθοδικές παρεμβάσεις και ενέργειες παραμερίζοντας κάθε κομματική ή άλλη δέσμευση και ενεργώντας με τρόπο μαχητικό για το συμφέρον των νησιών μας και μόνο. Στηρίζω Στράτο Χαρχαλάκη γιατί εδώ και 1 χρόνο που διοικεί την Εγχώριο Περιουσία, καταλάβαμε επιτέλους ΤΙ είναι αυτός ο θεσμός, είδαμε ποικίλες ενέργειες και παρεμβάσεις σε πολλούς τομείς, ακούσαμε αλήθειες που επί χρόνια κρύπτονταν, ενημερωθήκαμε σε βαθμό πολύ υψηλό για την ιστορία, το νομικό πλαίσιο, τις δράσεις, τα προβλήματα και τον προγραμματισμό του εξαιρετικά σοβαρού αυτού θεσμού.
Στηρίζω Στράτο Χαρχαλάκη γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι πως είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά οργανωτικός και μεθοδικός που μπορεί να φέρει σε επιτυχία ό,τι και να αναλάβει, υπερπηδώντας κάθε εμπόδιο. 
Στηρίζω Στράτο Χαρχαλάκη γιατί μπορεί να σταθεί με σοβαρότητα και ευπρέπεια ως Δήμαρχος, αρθρώνοντας έναν εξαιρετικά ουσιαστικό και βαθύ προφορικό και γραπτό λόγο, αποφεύγοντας την ξύλινη γλώσσα και τις κούφιες ρητορείες και μιλώντας πάντα για την ουσία των ζητημάτων και όχι για το περίβλημα.
Στηρίζω Στράτο Χαρχαλάκη γιατί έχει εξαιρετικές σπουδές και πολύ σημαντική εμπειρία σε ζητήματα αυτοδιοίκησης που είναι στοιχεία απαραίτητα για το νέο Δήμαρχο που θα εκλέξουμε.
Στηρίζω Στράτο Χαρχαλάκη γιατί ξέρω πως έχει αληθινό όραμα και συγκεκριμένους στόχους για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα και γνωρίζει πώς να τα κάνει πράξη, χωρίς τυμπανοκρουσίες και περιττές φαμφάρες, αλλά με σκληρή δουλειά, οργάνωση και
μεθοδικότητα (αλήθεια, ποίος δεν τον έχει δει να εργάζεται μέσα στο γραφείο της Εγχωρίου νύχτες ολόκληρες, εις βάρος της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής;;).
Στηρίζω Στράτο Χαρχαλάκη γιατί έχει πολύ χρόνο να διαθέσει προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.
Σας καλώ όλες και όλους να παραμερίσουμε κάθε προσωπική, οικογενειακή ή άλλου είδους δέσμευση και να ψηφίσουμε στις εκλογές αυτές με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα το καλό του τόπου
μας, απαλλαγμένοι από κομματικές επιταγές και άλλες παραινέσεις που μας έχουν κοστίσει μέχρι σήμερα πάρα πολύ ακριβά. Θα είμαστε υπόλογοι απέναντι στα παιδιά μας εάν δεν φροντίσουμε όλοι μας να αλλάξει η παρούσα νοσηρή κατάσταση.

Μαθιός Αγγελιουδάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου