Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

Δεν πρόκειται να παρακολουθήσω πλέον τον κατήφορο που επέλεξαν ορισμένοι. Όποιος έχει την παραμικρή απορία για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων της Εγχωρίου Περιουσίας και της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας μπορεί να έρθει στο γραφείο της Επιτροπής να ενημερωθεί για ο,τιδήποτε!

Να υπενθυμίσω όμως ότι ο κ. Πρωτοψάλτης (Αντιδήμαρχος - Εργολάβος) ήταν ΠΑΡΩΝ στις 29/11/2013 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, έθεσε τα ίδια ερωτήματα και έλαβε ΟΛΕΣ τις απαντήσεις με πάσα λεπτομέρεια. Αν δεν το θυμάται, να ανατρέξει στο σχετικό βίντεο. Σε ό,τι αφορά τα δικαστήρια, ας ηρεμήσει.. δεν τον χαρακτήρισα κατάδικο αλλά υπόδικο.. έχει διαφορά... του εύχομαι να αθωωθεί.. ωστόσο το σχετικό πόρισμα - καταπέλτης αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα για τον ίδιον και τη σχέση της επιχείρησής του με το Δήμο Κυθήρων. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά το πόρισμα μιας δημόσιας αρχής, είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει... Απάντησα σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν δημοσίως, αλλά κάποιοι επιμένουν να τα αναπαράγουν με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες ενόψει των εκλογών. Δεν θα παίξω το παιχνιδι τους. Ωστόσο στα δικά μου πολλά, σαφή και συγκεκριμένα ερωτήματα δεν δίδεται καμία ουσιαστική και συγκεκριμένη απάντηση, παρά μόνον αερολογίες και λεκτικοί ακροβατισμοί. Ο Λαός ας κρίνει λοιπόν ποιος απαντά επί της ουσίας και ποιος λέει "άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε".... 

Εγώ προσωπικά θα στηρίξω από όποια θέση ΟΛΕΣ τις υγιείς και νόμιμα λειτουργούσες επιχειρήσεις του νησιού, χωρίς αποκλεισμούς αλλά και χωρίς αποκλειστικότητες... με δημοπρασίες, διαγωνισμούς, ανοικτές διαδικασίες, υγιή ανταγωνισμό, διαφάνεια και νομιμότητα... από αυτό θα βγουν ωφελημένοι ΟΛΟΙ, και ο κ. Πρωτοψάλτης και η επιχείρησή του.

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου