Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ-''ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Ο κ.ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΈΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ''

Με τον ερχομό του στα Κύθηρα, ο κ. Χαρχαλάκης έφερε μαζί του και τις κακιές συνήθειές του. 
Για μιά ακόμη φορά αποτέλεσα στόχο του.
Με μια μακροσκελή δήλωση, ο κ. Χαρχαλάκης,  αντί να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα των Κυθηρίων, για την διαχείριση, της Εγχωρίου Περιουσίας, των Μοναστηριών του νησιού, και τις σχέσεις του με τον κ. Ανδρέα Τραβασάρο, υβρίζει εμένα! 
Τα ερωτήματα είναι απλά κ. Χαρχαλάκη, τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που φαίνεται να σκορπάτε σε οργώματα, Ευπρεπισμούς παρεκκλησίων  κλπ που πήγαν;
Είναι η δεν είναι ο κ. Ανδρέας Τραβασάρος αποκλειστικός εργολάβος σας και τώρα, ουσιαστικά, ο αρχηγός του Συνδιασμού σας; 
Για μένα είναι γνωστό, και δεν ντρέπομαι γιαυτό, ότι από το 1981 έχω επιχειρηματική δραστηριότητα στο νησί που γεννήθηκα και μεγάλωσα. 
Νομίζω ότι όλοι οι Κυθήριοι αναγνωρίζουν, ότι εργάσθηκα μαζί με τα αδέλφια μου, πολύ σκληρά και βοήθησα πολλούς συμπατριώτες μας. Με την επιχειρηματική μας δράση αναβαθμίσαμε τον τομέα μας στα Κύθηρα. Ότι έχουμε επιτύχει  στην ζωή μας, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.
Οι εταιρείες που κατασκεύασαν μεγάλα έργα στα Κύθηρα, Λιμάνι, Αεροδρόμιο, Νοσοκομείο, τα μεγάλα ξενοδοχεία κλπ συνεργάστηκαν μαζί μας.
Εσείς αλήθεια τι δουλειά κάνετε;
Η επιχείρηση μας πάντως, είναι  ανταγωνιστική δεν της χάρησαν τίποτα, πόλεμο από τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει! 
Αν έχετε ένα στοιχείο εμπλοκής μας σε "λαμογιά" να το καταγγείλετε αμέσως!
Αυτή την επιχείρηση έχετε βάλει στόχο,  θέλετε να τη διαλύσετε, εσείς και οι συνεργάτες σας,  αυτό όμως  τρομάζει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες  του νησιού μας.
Η προσπάθειά σας αυτή, θα αποτελέσει το Βατερλώ σας.
Τους Κυθήριους τους αγαπάω και με αγαπούν, κ. Χαρχαλάκη, δεν το έχετε καταλάβει; 
Οι σχέσεις αμοιβαίου  σεβασμού και εμπιστοσύνης, έχουν δοκιμαστεί και άντεξαν στην φθορά του χρόνου.
Είμαι υπερήφανος για την συνεισφορά μου ως Αντιδήμαρχος, στο έργο που έγινε τα τελευταία χρόνια σε κάθε χωριό του νησιού μας και των Αντικυθήρων!
Θα συνεχίσω να εργάζομαι με το ίδιο κέφι με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για το συμφέρον των συμπατριωτών μας.
Με κατηγορείτε ότι είμαι υπόδικος! Είναι τίτλος τιμής για μας να συρόμεθα στα δικαστήρια, από καταγγελίες κάποιων συμφερόντων, επειδή ολοκληρώσαμε  πολλά έργα, όπως, τον πολυσυζητημένο παρακαμπτήριο δρόμο προς την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα, με το ελαχιστότατο κόστος.  Μόνο  230.000€ κόστισε αυτό το έργο! 
Τα υπόλοιπα είναι ψεύδη, είναι λάσπη, ο Δήμος μας δεν ζημιώθηκε, είχε μόνο  όφελος από τις παρατάσεις και την ολοκλήρωση των έργων. 
Με κατηγορείτε ότι μεταβαίνω συχνά στο Προσκύνημα της Μυρτιδιώτισσας για να  φωτογραφηθώ πλησίον της Ιεράς Εικόνος!!! Τι να πώ; 
Παρ' ότι συχνά σας βλέπω να φοράτε και ράσο!!! δεν έχετε ούτε Ιερό ούτε Όσιο.

Μιχάλης Δ. Πρωτοψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου