Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ DEBATE ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ 13/5 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτόγνωρη, για τα Κυθηραϊκά δεδομένα, διοργάνωση τοπικού πολιτικού debate μεταξύ των 4 υποψηφίων Δημάρχων Κυθήρων.
Η σημαντικότητα του debate αυτού ήταν διττή. Πρώτον γιατί για πρώτη φορά διοργανώθηκε δημόσια πολιτική αντιπαράθεση των υποψηφίων Δημάρχων μπροστά σε κοινό και δεύτερον γιατί μεταδόθηκε LIVE μέσω του διαδικτύου από την ιστοσελίδα www.tsirigotv.gr δίνοντας την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά Κυθήριοι σε όλο τον κόσμο!
Τις ερωτήσεις στους υποψηφίους Δημάρχους απηύθυναν ο εκδότης της εφημερίδας ''ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ'' κ. Μανώλης Καλλίγερος και ο ιδιοκτήτης του Ρ/Σ ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 κ. Παναγιώτης Μπαχτής.
Τη βιντεοσκόπηση και το τεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης ανέλαβαν ο κ. Βαλέριος Καλοκαιρινός και η κα. Ρενάτα Πανταζίδου απ το ''PhotoCerigo'', ο κ. Άκης Αγιοπλούδης απ' την ''Geniustech'', o κ. Ιππόλυτος Πρέκας απ' το ''visitkythera.gr'', ο κ. Σταύρος Χάρος απ' τον ''Αστρολάβο'' και ο κ. Παναγιώτης Κομηνός απ το ''CosmoService''.
Το debate περιελάμβανε ερωτήσεις από 4 θεματικές ενότητες κι επιπλέον κάποιες κοινές ελεύθερες ερωτήσεις προς όλους τους υποψηφίους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους για την αποδοχή της πρόσκλησης μας, την συμμετοχή τους και την θετική τους παρουσία στο debate. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους παρευρισκομένους για την αθρόα συμμετοχή τους, αλλά πάνω απ όλα γιατί επέδειξαν έναν πρωτόγνωρο πολιτικό πολιτισμό και συνέβαλλαν με την άψογη συμπεριφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή της συζήτησης αλλά και στο να ακουστούν οι πολιτικές θέσεις και απόψεις των υποψηφίων. Ευχαριστούμε πολύ και όλους όσους παρακολούθησαν το debate διαδικτυακά απ όλο τον κόσμο, η συμμετοχή τους ήταν συγκινητική και μας έδωσε δύναμη για την συνέχεια. Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο για την φιλοξενία καθώς και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κυθήρων για την παραχώρηση ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του debate.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το video του debate:




















και το video:


Πηγή: Παναγιώτης Μπαχτής - ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6
Φωτογραφίες/Video: Ρενάτα Πανταζίδου - Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo TSIRIGO TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου