Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΑΪΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον Συνταγματολόγο Καθηγητή κι επιφανή συμπατριώτη μας κ. Γιώργο Κασιμάτη, επέλεξαν να τιμήσουν φέτος τα Κυθηραϊκά Σωματεία και Ιδρύματα της Αττικής.
Πιστά στην παράδοση των τελευταίων ετών τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυθηραϊκών Ιδρυμάτων και Σωματείων της Αττικής, διοργάνωσαν στις 9 Αυγούστου ημέρα Σάββατο στα Κύθηρα, τιμητική εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγητή κ. Γιώργου Κασιμάτη. Είναι η πρώτη φορά που το τιμώμενο πρόσωπο είναι εν ζωή, κάνοντας την εκδήλωση πιο ουσιαστική.
Ως χώρος διεξαγωγής επιλέχθηκε φέτος το προαύλιο της Παναγιας Κοντελετούς, στο Λιβάδι Κυθήρων, χωριό καταγωγής του κ. Κασιμάτη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην Υπουργός Παιδείας κι εν ενεργεία Βουλευτής στην Α' Πειραιά και Νήσων με τη Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο  νεοεκλεγείς Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και Συνταγματολόγος κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κυθήρων κ. Θόδωρος Κουκούλης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Κυθήρων κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης, ο Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυθήρων κ. Γιώργος Μεγαλοκονόμος, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Ιδρυμάτων και των Σωματείων που διοργάνωσαν την εκδήλωση, επιφανείς κυθήριοι και φιλοκυθήριοι, Καθηγητές, Νομικοί, δημοτικοί σύμβουλοι,  καθώς και πλήθος κόσμου.
Μετά τους λόγους και τα εγκώμια για την ζωή, το έργο και την προσφορά του κ. Κασιμάτη, πήρε κι ο ίδιος τον λόγο κι εμφανώς συγκινημένος μίλησε για το σημαντικότερο ταξίδι του ανθρώπου που είναι η ζωή του και κλείνοντας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, αλλά και τα άτομα που τον βοήθησαν σε όλη του την πορεία.
Της εκδήλωσης προηγήθηκε παράκληση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Κοντελετούς ενώ στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές με πλούσια κεράσματα.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το video της εκδήλωσης:








































και το video που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση:
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - Tσιρίγο FM 105,6
Video: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Φωτογραφίες: Βαλέριος Καλοκαιρινός - Παναγιώτης Μπαχτής
Κάλυψη εκδήλωσης: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου