Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΆΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 24/9

Μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Κυθήρων κ. Χαρχαλάκη, εγκρίθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού η συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Π.Ν. καθώς και αγήματος απόδοσης τιμών κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Πολιούχο και Προστάτιδα των Κυθήρων Παναγία Μυρτιδιώτισσα. Συγκεκριμένα, θα αφιχθεί στο νησί μας νωρίς το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που θα αποβιβάσει τα μέλη της Φιλαρμονικής, άγημα απόδοσης τιμών καθώς και Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς που θα συμμετάσχουν στη Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Μυρτιδιώτισσας.
     Η συμμετοχή του Π.Ν. ζητήθηκε ειδικά για φέτος με αφορμή τη συμπλήρωση 150 ετών από την Ένωση των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα (1864) καθώς το ΠΝ συμμετείχε σε όλες τις αντίστοιχες επετειακές εκδηλώσεις.

     Ο Δήμος και ο Δήμαρχος προσωπικά ευχαριστούν θερμά τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο κ. Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας.



Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου