Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ 24/9

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία αλλά και η αγωνία των μαθητών και των οικογενειών τους στα Κύθηρα, καθώς η διαπραγμάτευση στην Περιφέρεια Αττικής για τα αδιάθετα δρομολόγια, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 19/9, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 24/9.
Πέραν όμως της αδικαιολόγητης καθυστέρησης και των δύο μέχρι τώρα αναβολών που έχουν υπάρξει από την μεριά της Περιφέρειας, μεγάλα ερωτηματικά υπάρχουν και για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διαπραγμάτευσης  24/9 δηλαδή ανήμερα της Πολιούχου των Κυθήρων Παναγίας μας Μυρτιδιώτισσας, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη την προσέλευση των Κυθηρίων επαγγελματιών.
Μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε οι Κυθήριοι επαγγελματίες ενημέρωσαν την Περιφέρεια για την τοπική εορτή και την αναγκαιότητα αλλαγής της ημερομηνίας, ωστόσο δεν βρήκαν θετική ανταπόκριση, γεγονός που πρέπει να αξιολογηθεί και να διερευνηθεί.
Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της Περιφέρειας για τη νέα αναβολή της διαπραγμάτευσης: 
«Ανακοινώνεται ότι, επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προβλεπόμενες από το Νόμο ενέργειες, για τη συγκρότηση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, η προγραμματισμένη για τις 19-09-2014, ημέρα Παρασκευή, διαπραγμάτευση τιμής για δρομολόγια μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναβάλλεται για την Τετάρτη 24/09/2014.
Η σχετική πρόσκληση υποβολής προσφορών με τον πίνακα των προς διαπραγμάτευση δρομολογίων, θα γνωστοποιηθεί τη Δευτέρα 22/09/2014.»

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου