Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

60 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ 23/11 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Εξήντα χρόνια παρουσίας και προσφοράς, πάντα δίπλα στον Κυθήριο αγρότη - ελαιοπαραγωγό, γιόρτασε ο Αγροτικός συνεταιρισμός Ποταμού.
Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού γιόρτασε τα 60 χρόνια από την δημιουργία του ελαιοτριβείου (1954) την Κυριακή 23//11. Το κάλεσμα ήταν για τη 1 το μεσημέρι στον χώρο του ελαιοτριβείου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής στην Ά Πειραιά και Νήσων με τη Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κυθήρων Γιώργος Κομηνός, η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Ειρήνη Βενέρη - Τραβασάρου και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Μιχάλης Πρωτοψάλτης (μείζων) και Μανώλης Χάρος (ελάσσων).
Οι παρευρισκόμενοι κάθισαν στον πολύ όμορφο και πολύ καθαρό χώρο εντός του ελαιοτριβείου όπου τους προσφέρθηκαν κεράσματα και άφθονο κρασί.
Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Παναγιώτη Σουρή καθώς και σε όλο το Δ.Σ. για την αγάπη τους, το μεράκι τους και πάνω απ' όλα τις άοκνες προσπάθειές τους και τον καθημερινό τους αγώνα να διατηρούν σε υψηλό επίπεδο τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ποταμού πλήρως ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες συνθήκες και ανάγκες των αγροτών.
Μια καλή χρονιά για τους ελαιοπαραγωγούς η φετινή, η οποία όπως όλα δείχνουν θα συνδυαστεί και με άνοδο της τιμής του λαδιού 






Χειροποίητες παραδοσιακές πίτες και νόστιμα σουβλάκια ήταν μερικά από τα κεράσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκομένους 


Ο Βουλευτής στην 'Α Πειραιά και Νήσων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού κ. Παναγιώτη Σουρή στη διάρκεια της εκδήλωσης 





Ακούστε τις δηλώσεις του Προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού κ. Παναγιώτη Σουρή και του Εφημέριου του Ποταμού Κυθήρων πατέρα Πέτρου Μαριάτου στον Παναγιώτη Μπαχτή και τον ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης για τα 60 χρόνια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμού (λειτουργίας του ελαιοτριβείου).

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου