Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ 31.12.2014

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 30/12 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κυθήρων στην τελευταία του συνεδρίαση για το έτος 2014, υπό την προεδρία του κ. Λάζαρου Βέζου.
Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε το ΔΣ για την επιστολή που απέστειλε στους αρχηγούς των παρατάξεων σχετικά με την υποβολή προτάσεων μέχρι τέλος Ιανουαρίου για τη σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου περιόδου 2015-2020. Παράλληλα ανέφερε ότι ζήτησε ενημέρωση για τη μη εκτέλεση του δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΣΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ παρά τη λήξη του απαγορευτικού απόπλου το μεσημέρι (12:00) της 29/12. 
Ο Αντιδήμαρχος κ. Αγγελιουδάκης ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση των οχημάτων του Δήμου και ζήτησε από το ΔΣ να λάβει απόφαση για την κατάθεση πινακίδων του λεωφορείου που κατά δήλωση του εξουσιοδοτημένου συνεργείου δεν μπορεί να επισκευαστεί, πρόταση που υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. 
Επίσης το ΔΣ έλαβε αποφάσεις για τρέχοντα ζητήματα, ενώ ενέκρινε ομόφωνα τους Προϋπολογισμούς του Λιμενικού Ταμείου και του Παιδικού Σταθμού για το έτος 2015. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Λιμενικό Ταμείο εντός του 2015 προγραμματίζει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες ασφάλειας λιμένος (ISPS) για το Καψάλι προκειμένου να ενταχθούν τα Κύθηρα στους προορισμούς κρουαζιέρας και να οριστεί Υπεύθυνος Ασφάλειας Λιμένος όπως απαιτείται από τη νομοθεσία περί προσέγγισης πλοίων διεθνών πλόων.
Το ΔΣ ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος από τον κ. Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ.





και το video 

Πηγή: kythira.gr
Φωτογραφίες: Βαλέριος Καλοκαιρινός
κάμερα - μοντάζ: Βαλέριος Καλοκαιρινός
video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου