Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη πλέον συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των εκπροσώπων των Κυθηραϊκών Σωματείων Αττικής και του νέου Δήμαρχου Κυθήρων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/12 στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών. Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη από όλα τα Κυθηραϊκά σωματεία και Ιδρύματα της Αττικής καθώς και εκπρόσωποι των Αντικυθηρίων. Από τη νέα δημοτική αρχή παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κομηνός και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ζαντιώτης. Μετά την καθιερωμένη υποδοχή, ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία τέθηκαν πολλά, σοβαρά και επίκαιρα θέματα που αφορούν την περιοχή μας. Ο Δήμαρχος απάντησε εμπεριστατωμένα σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσαν οι παρευρισκόμενοι, αποδεικνύοντας πως γνωρίζει καλά την τοπική ατζέντα αλλά και το τι πρέπει να κάνει.
Δυστυχώς ο άστατος καιρός αλλά και το ότι η εκδήλωση έγινε ημέρα καθημερινή δεν βοήθησαν την προσέλευση του κόσμου που ήταν αρκετά μικρή (35 - 40 άτομα).
Η αξιοποίηση της Κυθηραϊκής παροικίας των Αθηνών αλλά και η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τη νέα δημοτική αρχή είναι πλέον αδιαμφισβήτητος στόχος που θα βοηθήσει τα νησιά μας στην αναπτυξιακή τους πορεία τα επόμενα χρόνια.

















Ρεπορτάζ - Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής - ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6
Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Μανώλης Καλλίγερος - Εφημερίδα ''ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου