Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 11 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ (17/1)

Ένα σημαντικό βήμα επετεύχθη στον τομέα του εθελοντισμού στα Κύθηρα. Το Σάββατο 17/1 έλαβαν τα διπλώματα τους μαζί με έναν λιτό εξοπλισμό, οι 11 πρώτοι εθελοντές πυροσβέστες στην περιοχή μας.
Οραματιστής και ψυχή αυτής της προσπάθειας είναι ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, Πυραγός κ. Κωνσταντίνος Γραφάκος, που είδε τους κόπους του με την αρωγή πάντα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και του Δήμου Κυθήρων να αποδίδουν καρπούς.
Στην σεμνή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κυθήρων, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κομηνός, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας κ. Γιάννης Κατσανεβάκης (που συμμετείχε και στο πρόγραμμα των εθελοντών πυροσβεστών) και η κα. Ειρήνη Βενέρη Τραβασάρου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότας Χώρας Κυθήρων κ. Δημήτρης Καλλίγερος,  ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου κ. Κωνσταντίνος Γραφάκος, ο Υποδιοικητής του Τοπικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων κ. Μαρινόπουλος, ο Υποπλοίαρχος του Π.Ν. και Διοικητής του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Κυθήρων κ. Αμπλιανίτης Εμμανουήλ, οι εθελοντές πυροσβέστες και κάτοικοι του νησιού.
Μετά το πέρας των ομιλιών έγινε η απονομή των διπλωμάτων και του εξοπλισμού εντάσσοντας κι επίσημα στην ενεργό δράση τους εθελοντές πυροσβέστες.
Οι πρώτοι έντεκα εθελοντές πυροσβέστες των Κυθήρων είναι οι εξής:
Παναγιώτης Μαυρουδής
Γιάννης Κατσανεβάκης
Παναγιώτης Κασιμάτης
Βασίλης Κονόμος
Δημήτρης Μπουτέλης
Ελένη Στάθη
Γιώργος Γκίκας
Μηνάς Φαρδούλης
Χρυσούλα Φατσέα
Κώστας Μαρσέλος
Ελένη Ρουσκέτου
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες, το video της εκδήλωσης και δηλώσεις










































το video της εκδήλωσης και οι δηλώσεις:



Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής - Τσιρίγο FM 105,6
Κάμερα - Μοντάζ: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - PhotoCerigo
Video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου