Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1.1.2015

Με την καθιερωμένη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Εσταυρωμένου υποδέχθηκε ο Δήμος και το νησί μας το νέο έτος 2015.
Στη Δοξολογία παρέστη ο Δήμαρχος κ. Ευστρ. Χαρχαλάκης, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, εργαζόμενοι στο Δήμο, εκπρόσωποι Αρχών και Υπηρεσιών και κάτοικοι του νησιού. Ο Σεβασμιώτατος δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο νησί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες μέρες. Την Δοξολογία τέλεσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π.Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος και ο Αρχιμ. π. Φρουμέντιος Δημητρίου.


Στη συνέχεια το εκκλησίασμα και οι Αρχές του τόπου κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου "Δήμαρχος Αρτέμιος Καλλίγερος" έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Κυθήρων.
Στο σύντομο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης ανέφερε ότι το 2015 πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες όλων - Κράτους και πολιτών - να ξεπεράσουμε την κρίση και ευχήθηκε χρόνια πολλά στους απανταχού Γης Κυθηρίους και Αντικυθηρίους. Οι εκδηλώσεις καλύφθηκαν από τα τοπικά ΜΜΕ. 
Δείτε ολόκληρο το μήνυμα του κ. Δημάρχου εδώ.


Πηγή: kythira.gr
Φωτογραφίες: Ρενάτα Πανταζίδου - PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου