Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΜΗΝΑΣ ΣΟΥΡΗΣ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/2

Κυρίες και κύριοι Τσιριγώτες να χαιρόμαστε αυτό που μας έχουν φορτώσει για βαπόρι από τον Πειραιά και τον κάθε υπεύθυνο του.
Αυτή η σκούνα, γιατί έτσι θα το λέω από δω και πέρα, μπήκε στο λιμάνι στο Διακόφτι, γύρισε έφυγε χωρίς να κάνει έστω και μία προσπάθεια να δέσει.
Γιατί; Γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία για τους επιβάτες;
Γιατί, κατά την γνώμη την δική μου πάντα, τους ταρακούνησε ο δήμαρχος, και καλά έκανε, κάποιος έπρεπε να τους ψιθυρίσει δυό φωνήεντα που λένε, και τώρα μας δουλεύουν.
Ποιοι; αυτοί που εμείς τους πληρώνομε. Με το έτσι θέλω να αλλάξουν βαπόρι, με το έτσι θέλω να κόψουν δρομολόγια, με το έτσι θέλω να ταλαιπωρούν τους επιβάτες. Γιατί πρέπει ακόμα να τους ανεχόμαστε;
Αν αύριο αυτούς που θα φέρει από τον Πειραιά, αν κάνει το δρομολόγιο, και τους πάει στην Κρήτη χωρίς λόγο τι θα έχομε να πούμε;
Γιατί μα μην κάνομε κάτι για το καλό το δικό μας; Δεν μπορούμε; Μπορούμε αλλά μάλλον δεν θέλομε. Πριν από λίγο γύρισα από το Διακόφτι και έφαγα την βροχή του διαβόλου τόσο στο πήγαινε αλλά πολύ περισσότερο στο έλα χωρίς να κάνω την δουλειά μου.
Τους το χρώσταγα; Όχι βέβαια.
Καραβά - Διακόφτι - Καραβά. Λογαριάστε έξοδα και ταλαιπωρία.

Πηγή: Μηνάς Σουρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου