Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΝΕΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ

Με την έλευση του 2015, η Τοπική Κοινότητα Χώρας Κυθήρων μεταστεγάστηκε σε δικό της χώρο. Το νέο της γραφείο βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου της πρώην Δ.Ο.Υ. στην κεντρική πλατεία της Χώρας, το οποίο ανήκει στον Δήμο Κυθήρων.
Εκεί στην πρόσφατη επίσκεψή μας βρήκαμε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Δημήτρη Καλλίγερο ο οποίος μας υποδέχτηκε στο νέο γραφείο και δήλωσε στο σταθμό μας «Μετά από χρόνια που δεν ήταν στεγασμένη η Κοινότητα βρέθηκε επιτέλους λύση, γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κυθήρων και τους Αντιδημάρχους για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου για την στέγασή μας εδώ. Στο γραφείο θα υπάρχει πλέον η άμεση επαφή με τον κόσμο για τα ζητήματα που υπάρχουν την περιοχή μας». Σε ερώτησή μας σχετικά με το αρχείο της Κοινότητας κι αν αυτό θα μεταφερθεί εκεί, ο κ. Καλλίγερος μας απάντησε πως αυτό θα παραμείνει στον χώρο που φυλάσσεται μέχρι και σήμερα, δηλαδή στο υπόγειο του Δήμου.   Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι μέρες και οι ώρες κατά τις οποίες το γραφείο της Κοινότητας της Χώρας θα είναι ανοιχτό για το κοινό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Κλείνοντας πρέπει να αναφέρουμε πως οι ταμπέλες σήμανσης του γραφείου έγιναν με έξοδα του Προέδρου τις Κοινότητας, ενώ οι φωτογραφίες οι οποίες θα διακοσμήσουν το γραφείο είναι προσφορά του Χωραΐτη επαγγελματία φωτογράφου κ. Βαλέριου Καλοκαιρινού.


ο Πρόεδρος κ. Καλλίγερος στο νέο Γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Χώρας Κυθήρων

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου