Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ''ISH'' - ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Η ISH, μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, επεξεργασία νερού, εξοπλισμό και σχεδιασμό μπάνιου, τεχνολογία θέρμανσης, κλιματισμού κι εξαερισμού, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο Φρανκφούρτης από 10 έως 14 Μαρτίου 2015. Με ιστορία που ξεπερνά πια τα 50 χρόνια, η ISH έχει πια εδραιώσει τη θέση της ως κορυφαίο διεθνές σημείο συνάντησης για παραγωγούς, εμπόρους, μηχανικούς κι αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες real estate, επαγγελματίες τεχνικούς, υδραυλικούς, εγκαταστάτες, παροχείς υπηρεσιών και στελέχη μεγάλων οργανισμών.
Στην ISH τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την ενέργεια και το νερό, τους δύο απαραίτητους πόρους για τη ζωή, έτσι η έκθεση διαχωρίζεται σε δύο μεγάλες θεματικές ενότητες: energy building and air-conditioning technology και the bathroom experience. Σ’ αυτά τα πλαίσια, η έκθεση κάθε δύο χρόνια προσελκύει περισσότερες από 2.400 εταιρείες σ’ ένα κατάμεστο εκθεσιακό κέντρο συνολικής επιφάνειας 250.000 τμ, συγκεντρώνοντας τους κορυφαίους της αγοράς και τεχνολογίας. Κατά την τελευταία διοργάνωση της ISH το 2013 οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 187.500.
Οι διοργανωτές εστιάζουν στα ποιοτικά στοιχεία της διοργάνωσης, που έχει σαν αποτέλεσμα τη προσέλκυση κάθε χρόνο και περισσοτέρων επισκεπτών. Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας, σχεδιασμού κι αρχιτεκτονικής, η σύνθεση των επισκεπτών απαρτίζεται, από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς και λιανέμπορους. Εξίσου σημαντικό είναι και το ποσοστό διεθνικότητας, εφόσον 35% των επισκεπτών προέρχονται από χώρες εκτός Γερμανίας. Το 2015, το πλούσιο ποικιλόμορφο πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων κι επιδείξεων, ειδικών διοργανώσεων, διαλέξεων και συνεδρίων στα πλαίσια της ISH θα προσελκύσει, όπως πάντα, όλους τους ισχυρούς της αγοράς. Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία που σας προσφέρεται κάθε δύο χρόνια!



Φωτογραφίες - Δελτίο Τύπου: Θανάσης Στρατηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου