Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

52 ΠΑΙΚΤΕΣ, 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, 14 ΓΚΟΛ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ - ΓΙΟΡΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΌΜΩΣ ΣΚΟΠΟ (10/5)

Μία αγωνιστική πριν την λήξη του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κυθήρων 2014-2015, η διοργανώτρια επιτροπή πρόσφερε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στις ομάδες και μάλιστα για καλό σκοπό.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 10/5 διοργανώθηκαν δύο ποδοσφαιρικοί αγώνες στο γήπεδο ''ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠ. ΜΑΓΕΙΡΟΣ'' στο Λιβάδι με μία συμβολική χρηματική συμμετοχή για τους παίκτες, η οποία θα δοθεί στην Β' Λυκείου Κυθήρων για την εκδρομή που θα πραγματοποιήσει την επόμενη χρονιά. Στον πρώτο αγώνα συμμετείχαν δύο επίλεκτες ομάδες, υπό την προπονητική καθοδήγηση και επιλογή του κ. Πέτρου Γαλανάκη και του κ. Κώστα Καψάλη, ενώ ο δεύτερος αγώνας δόθηκε μεταξύ της ομάδας των Παλαιμάχων και της ομάδας της Β' Λυκείου Κυθήρων. Το κλίμα ήταν εορταστικό με τους παίκτες απαλλαγμένους από το άγχος της βαθμολογικής συγκομιδής να χαίρονται τα παιχνίδια σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο καλός καιρός συνέβαλε στο καλό κλίμα και στην παρουσία θεατών κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών.
Ο αγώνας μεταξύ των επίλεκτων ομάδων έληξε ισόπαλος 5-5 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και φάσεις ενώ η λήξη του δεύτερου αγώνα βρήκε τους ενισχυμένους με ''μεταγραφές'' (σε αυτό μόνο το παιχνίδι) Παλαιμάχους, να επικρατούν και μάλιστα εύκολα με 3-1 επί της ομάδας του σχολείου.
Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις συμμετοχές έφτασαν τα 260 ευρώ, ενώ παίκτες και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος, όπου θα έχουμε και την απονομή του Πρωταθλητή Κυθήρων.
Οι δύο επίλεκτες ομάδες μαζί με τους προπονητές τους λίγο πριν την σέντρα
τελευταίες οδηγίες του προπονητή προς τους παίκτες









Αλλαγή ''φρουράς'' λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου παιχνιδιού
Η ενισχυμένη ομάδα των Παλαιμάχων Κυθήρων στο ημίχρονο του παιχνιδιού 
Στιγμές αγώνα




Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου