Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ''ΚΕΥΘΟΣ''

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όλους όσους συνέβαλαν ποικιλοτρόπος στην επιτυχημένη βραδιά της εκδήλωσης «Αφιέρωμα σε Κυθήριους συνθέτες και στιχουργούς, Αττίκ-Φατσέας-Πρινέας και Λευθέρης» , που έλαβε χώρα  με πρωτοβουλία του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών, στην κατάμεστη αίθουσα Παρνασσός στην Αθήνα στις 9 Μαϊου 2015.
Ειδικότερα ευχαριστούμε:
§  Τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών, γιατί εμπνεύστηκαν, χρηματοδότησαν και συντόνισαν άρτια την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, φέρνοντάς μας σε επαφή με μια άλλη εποχή που κυριαρχούσε η μελωδία, ο ρομαντισμός και η ευαισθησία. Ευελπιστούμε στην συνέχεια της πετυχημένης συνεργασίας μας, επ’ ωφελεία του Κυθηραϊκού πολιτισμού μας.
§  Τον ακούραστο μαέστρο μας Τίμο Λιγνό, για την υπομονή, την καθοδήγηση, τη στήριξή του….ΓΙΑ ΟΛΑ!
§  Την καταξιωμένη συνοδό μας εις το πιάνο Μαριλίνα Τζελέπη, που όχι μόνο μας συνεπήρε με το ταλέντο και την ευχάριστη προσωπικότητά της, αλλά μοίρασε σε όλους ουσιαστικές συμβουλές.
§  Το Ωδείο Αναγέννηση Κυθήρων, για την φιλοξενία του
§  Τους εξαιρετικούς και έμπειρους χορωδούς Ιωσήφ Κετετζιάν (βαρύτονο της χορωδίας της ΕΡΤ) και Παρασκευή Λιγνού (Άλτο φωνή) για την πολύτιμη βοήθειά τους.
§  Τους συμπατριώτες μας Ελένη και Γιάννη Πρωτοψάλτη καθώς και την κα Ελένη Χάρου που είχαν την ευγένεια να μας παραχωρήσουν πολύτιμα αξεσουάρ (ρούχα-καπέλα εποχής) από την προσωπική τους συλλογή
§  Τον Δημήτρη Μπαλτζή για την δωρεάν προσφορά μιας φωτογραφίας του κάστρου της Χώρας, από το πλούσιο αρχείο του.
§  Τους πλοιοκτήτες   του Ε/Γ-Ο/Γ ¨Πορφυρούσα¨ Π. Τουρλομούση και Γ. Τσαϊλά, για την δωρεάν μεταφορά του λεωφορείου και των χορωδών
Τέλος, θερμά ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση, τραγούδησαν μαζί μας και μας τίμησαν με το ζεστό τους χειροκρότημα, επιβραβεύοντας την προσπάθεια, γεμίζοντας μας συγκίνηση και δύναμη να θέτουμε συνεχώς νέους στόχους.





Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Καλλίγερος
Το Δ.Σ. της χορωδίας ¨ΚΕΥΘΟΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου