Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ''ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ''

Τα νησιά της άγονης γραμμής γυρίζει ο Νικόλαος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Αιτία είναι η συμμετοχή του για δεύτερη συνεχή χρονιά στις δράσεις της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Σύμπλευση» (+πλευση). Η οργάνωση ξεκίνησε από το Λαύριο στις 23 Απριλίου με απλούς εθελοντές και εθελοντές γιατρούς.
Για 11 ημέρες, τα φουσκωτά της +πλευσης θα βάλουν πλώρη για επτά μικρά νησιά και πάνω από 10 λιμάνια, πριν ολοκληρώσουν έναν κύκλο που θα φέρει την ομάδα στις παρυφές του Λιβυκού Πελάγους και τη Γαύδο, στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας.
Η προσφορά γιατρών και εθελοντών στα νότια όρια της ελληνικής επικράτειας θα συνδυαστεί και με το μεγαλύτερο από τα έργα υποδομών που θα προσφέρει η +πλευση στο φετινό διάπλου. Στη Γαύδο θα εγκατασταθεί αφαλατωτής για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων και των επισκεπτών σε πόσιμο νερό.
Τη Δεύτερα, η ομάδα βρισκόταν στην Κάσο όπου ο Νικόλαος διακρίνεται σε φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό του Instagram της η οργάνωση, να εκτελεί χρέη γραμματείας και να υποδέχεται τους ασθενείς.
Χθες, αναχώρησαν για τη Γαύδο όπου θα παραμείνουν μέχρι και αύριο πριν βάλουν πλώρη για τα Αντικύθηρα.

Ο Νικόλαος στην Κάσο
Ο Νικόλαος την ημέρα που αναχωρούσε με την Ομάδα +πλευση. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ η οποία σχολίασε πως έμεινε στο σπίτι λιγότερο από 24 ώρες μετά την επιστροφή του από την Κολομβία και πάλι ξαναφεύγει 
Ο χάρτης με τη διαδρομή και τα νησιά που θα επισκεφθεί η αποστολή της ''Σύμπλευσης'' 


Πηγή: boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου