Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΜΑΝΗ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 15/6/2015

Χθες είδα ότι δημοσιεύθηκε Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας ( γεγονός που προσωπικά με έχει ενοχλήσει γιατί τιτλοφορείται με αυτόν τον τρόπο, ενώ αποτελεί δελτίο τύπου του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κουτσονικολή ) και σήμερα κατάλαβα ότι έχει δημιουργηθεί η εντύπωση αυτή ακριβώς ότι δηλαδή απηχεί τις απόψεις όλων των μελών του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. 
Διευκρινίζω τα εξής :
1) Καμία συλλογική απόφαση και κανένα δελτίου τύπου δεν υπήρξε από τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας και δεν ρωτήθηκα ούτε εγώ ούτε ο κ. Stathis Veliotis ως μέλη της μειοψηφίας.

2) Το Δελτίου Τύπου απηχεί τις απόψεις αποκλειστικά του Προέδρου κ. Κουτσονικολή και όχι τις δικές μας.
3) Εστιάζουμε στο πρόβλημα του αγκυροβολίου του όρμου Βοιών και θα είμαστε αρωγοί σε όποια Αρχή, Φορέα, φυσικό ή νομικό πρόσωπο αγωνίζεται για την επίλυσή του και μάλιστα άμεσα λόγω της διάστασης που έχει πάρει το θέμα τον τελευταίο καιρό με την προσπάθεια της δημιουργίας του Ειδικού Κανονισμού Λιμένα.
ΥΓ: Οι ενέργειες κατά του Αγκυροβολίου θα πλήξουν τον τουρισμό μας; Σήμερα η θάλασσα ήταν γεμάτη πετρέλαιο, πίσσα στην ακτή που σχολιάζαν αρνητικά όλοι οι λουμένοι! Δεν στάθηκε δυνατό να βουτήξω με το παιδί μου σήμερα.

Πηγή: Σοφία Δουμάνη (facebook)

1 σχόλιο:

  1. ΣΩΣΤΉ ΗΑΝΤΙΔΡΑΣΗ---ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΚΟΥ-ΤΣΟΝΙΚΟΛΉ---ΜΑ ΕΣΥ ΚΙ'Ο ΚΟΥ-ΦΛΕΒΑΡΟΣ---ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΞΥΔΕΡΚΉ--ΣΤΟΝ --Α--ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΝΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΟ ΕΡΙΞΕ-ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΓΗΣ.--ΣΚΕΨΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ------ΤΑ ΒΟΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ--ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ -ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ----ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ--ΛΑΔΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ-ΣΑΝ ΑΛΕΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ---ΚΙ'Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΓΕΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή