Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - 45 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Επίσκεψη γνωριμίας, (Fam Trip), στα Κύθηρα πραγματοποίησαν το Σ/Κ 13 και 14 Ιουνίου 45 τουριστικοί πράκτορες από τις Περιφέρειες Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, ύστερα από συνεργασία της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου με το ταξιδιωτικό γραφείο ΗΡΟΔΟΤΟΣ Travel που τα τελευταία χρόνια προωθεί το νησί των Κυθήρων στη Βόρειο Ελλάδα.
Οι επισκέπτες έφτασαν στο νησί με ειδική πτήση της Astra Airlines από τη Θεσσαλονίκη και έτυχαν θερμής υποδοχής και ξενάγησης από τους εντεταλμένους συμβούλους του Δήμου και από εκπροσώπους συλλόγων και επαγγελματίες. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε πολλά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και μνημεία του νησιού και απέσπασαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Το απόγευμα της Παρασκευής είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Χαρχαλάκη, καθώς η κίνηση αυτή αποτελεί ένα από τα αποτελέσματα της μεγάλης προώθησης των Κυθήρων στη Βόρειο Ελλάδα, στην οποία έχει επενδύσει η Δημοτική Αρχή. Παράλληλα, μέχρι σήμερα (14/6) έχουν επισκεφθεί το Ιερό Προσκύνημα της Μυρτιδιώτισσας και άλλα μνημεία του νησιού 11 γκρουπ από τη Βόρειο Ελλάδα, ως αποτέλεσμα της προώθησης του προσκυνηματικού-θρησκευτικού τουρισμού, που εντάθηκε τον περασμένο Νοέμβριο με τις επαφές του κ. Δημάρχου στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα. 

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους επαγγελματίες που με κάθε μέσο βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της επίσκεψης μέσα από τη δωρεά/χορηγία διαμονής, γευμάτων, αναμνηστικών δώρων, οδικών και θαλασσίων εκδρομών, ξεναγήσεων και μεταφορών.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου