Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

O ''ΕΝΑΜΙΣΗΣ ΤΟΝΟΣ'' ΕΚΘΡΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ''ΜΠΕΚΑΤΣΙΑΚΟ'' ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 3ο ΠΑΓΚΥΘΗΡΑΪΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ''Ενάμισης Τόνος'' ήταν ο μεγάλος νικητής στο 3ο Παγκυθηραϊκό Τουρνουά Μπάσκετ, που διεξήχθη στα Πιτσινιάνικα Κυθήρων το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.
Εννέα ομάδες και 40 συνολικά αθλητές έλαβαν μέρος στην φετινή διοργάνωση. Το Σάββατο κυριάρχησε η δύναμη και η επιθυμία για διάκριση, ενώ την Κυριακή στους ημιτελικούς και στους τελικούς παίχτηκε όμορφο μπάσκετ από τις ομάδες που διακρίθηκαν. Στους ημιτελικούς αναμετρήθηκαν ο Μπεκατσιακός με του All Boys και ο Ενάμισης Τόνος με τον Μπυροκοιλιακό. Το πρώτο ματς ήταν αμφίρροπο και στο τέλος ο Μπεκατσιακός κυρίως με την μαχητικότητά του και λιγότερο με την απόδοσή του έκαμψε τους δυνατούς All Boys που ενώ πήγαιναν καλά, βραχυκύκλωσαν κι έχασαν. Αντίθετα ο Ενάμισης Τόνος πέρασε εύκολα απέναντι στον Μπυροκοιλιακό που έμεινε από αλλαγές και δυνάμεις. Ο μεγάλος τελικός είχε πάθος, δύναμη, πρόσφερε θέαμα και ωραίες στιγμές με εναλλαγή του σκόρ μέχρι και το τέλος. Ωστόσο μεγάλος νικητής ήταν αυτή τη φορά ο Ενάμισης Τόνος, ο οποίος με σταθερά καλή απόδοση και μεγάλη ευστοχία από τα 6,25 νίκησε τον πεισμωμένο αλλά χωρίς καθαρό μυαλό και πολύ άστοχο Μπεκατσιακό με 21 - 18. Στο μικρό τελικό οι All Boys επικράτησαν του Μπυροκοιλιακού κατακτώντας την 3η θέση. Εμβόλιμα με τους αγώνες μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Σάββας Εφραιμίδης, πετυχαίνοντας 6 στα 15 τρίποντα.
Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησε η συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από: τη Σταυρούλα Μπαμπούνη, τη Χρυσούλα Σοφίου και τον Άκη Αγιοπλούδη.
Τέλος τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά μαζί και με προηγούμενα από παλαιότερες διοργανώσεις, θα δοθούν για την συντήρηση του γηπέδου στα Πιτσινιάνικα Κυθήρων.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το Τουρνουά:
Στιγμές Αγώνα














Το Κύπελλο του Μεγάλου Νικητή
Η Γραμματεία καταγράφοντας το σκορ
Το κοινό παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη του αγώνα


Μαζί με τον κόσμο, παρακολούθησαν τα παιχνίδια και δύο όμορφα και ζωηρά κατσικάκια!!! 
Ο Σάββας Εφραιμίδης στέφθηκε Νικητής στο διαγωνισμό των Τριπόντων
Οι ''All Boys'' (Δημήτρης Κοντολέων, Παύλος Κορωναίος, Θανάσης Σάμιος και ο Μάνος Βασιλάκης) κατέκτησαν την 3η θέση.
Ο ''Μπεκατσιακός'' (Λεωνίδας Σταυρόπουλος, Θοδωρής Καραβουσάνος, Αντρέας Αλεβιζόπουλος και ο Γιάννης Μαγουλάς) κατέκτησαν την 2η θέση. 
Η χαρά του να είσαι χορηγός! Μια εικόνα χίλιες λέξεις!
Ο Μεγάλος και Άξιος Νικητής του Τουρνουά ''Ενάμισης Τόνος'' (Πάρης Γεωργιλάς, Αλέξανδρος Σεμιτέκολος, Πέτρος Μαρκόπουλος και ο Μηνάς Κορώνης μαζί με τους δύο χορηγούς - υποστηρικτές τους: Γιάννη Καλλίγερο και Γιάννη Κασιμάτη.
Οι τρεις πρώτες ομάδες του Τουρνουά, αγκαλιασμένες στην καθιερωμένη φωτογραφία.
Σύσσωμη η γραμματεία στην αναμνηστική φωτογραφία (Σταυρούλα Μπαμπούνη, Χρυσούλα Σοφίου και ο Άκης Αγιοπλούδης). 



Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου