Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 11.9.2015

Σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη της μεταφοράς μαθητών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, που έχει ξεκινήσει από τις 26 Φεβρουαρίου 2015,  έχει ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάδειξης προσωρινών μειοδοτών για δρομολόγια της μεταφοράς μαθητών που καλύπτουν 13.893 μαθητές, δηλαδή το 74% των αναγκών.
Με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2015, τα δρομολόγια αυτά θα αρχίσουν να εκτελούνται από τις αρχές της εβδομάδας. Ως προς τα υπόλοιπα δρομολόγια, θα ακολουθηθούν οι συντομευμένες διαδικασίες που προβλέπονται στην ΠΝΠ, έτσι ώστε σταδιακά και ως τα τέλη Σεπτεμβρίου να έχουν ξεκινήσει και αυτά.
Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους μεταφορείς να ετοιμαστούν για την έγκαιρη έναρξη των δρομολογίων.
Τέλος, ας σημειωθεί  ότι: πρώτον, όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες έγιναν με διεθνείς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς – κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Και δεύτερον, έχουν πληρωθεί εγκαίρως οι μεταφορείς, σε αντίθεση με ό,τι γινόταν μέχρι σήμερα που οι πληρωμές πραγματοποιούνταν με έναν χρόνο καθυστέρηση.
Επισυνάπτεται αναλυτικός κατάλογος των δρομολογίων.

Πηγή: Δύναμη Ζωής - Ρένα Δούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου