Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΈΡΓΟ - ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 22-9-2015 στις 16.00 το απόγευμα, για τρίτη φορά μέσα στον Σεπτέμβριο! 
Η συνεδρίαση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, υπό την προεδρία του Γιάννη Κατσανεβάκη.
Παρόντες ο Δήμαρχος Στράτος Χαρχαλάκης. 
Οι αντιδήμαρχοι, Μαθιός Αγγελιουδάκης και Γιώργος Κομηνός.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης Ζαντιώτης, Μελίνα Μαρουλίδου, Ειρήνη Τραβασάρου, Κώστας Μαριάτος, Μαρία Κασιμάτη από την πλειοψηφία και Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος, Ζαχαρίας Σουρής, Αντώνης Πρωτοψάλτης, Μανώλης Χάρος από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 6, ενώ συζητήθηκε και 1 θέμα προ ημερήσιας διάταξης.
Στο στάδιο της ενημέρωσης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η Περιφέρεια Αττικής γνωρίζει για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την μεταφορά των μαθητών, έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη να το λύσει.
Ενημέρωσε το συμβούλιο για την αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων προς τους οφειλέτες του Δήμου, οι οποίοι αν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, ο Δήμος θα τους δεσμεύσει το ΑΦΜ, γιά οφειλές άνω των 1.000€.
Για την εξέλιξη των εργασιών στον κεντρικό δρόμο, ανέφερε ότι προχωρούν κανονικά αφού εξοφλήθηκαν οι λογαριασμοί και σύντομα το έργο θα ολοκληρωθεί.
Σε ερώτηση συμβούλου της παράταξης μας, για την λειτουργία του Δημοτικού Κάμπινγκ, του Σπηλαίου και των παραλιών, ο Δήμαρχος απήντησε ότι το Σπήλαιο και το Κάμπινγκ πήγαν πάρα πολύ καλά εισπρακτικά, την διαχείριση των οποίων είχε η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου.
Στις παραλίες την ευθύνη είχε η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας, εφαρμόστηκε η νομιμότητα και όσοι έκλεισαν νωρίτερα θα κυρηχθούν έκπτωτοι.
Από τα έξι θέματα της ημερήσιας διάταξης αποσύρθηκαν τα δύο, χωρίς να δοθεί πειστική εξήγηση για τους λόγους της απόσυρσης.
Η διάρκεια της συνεδρίασης ήταν πολύ σύντομη, αφού για μια ακόμη φορά τα θέματα ήταν ελάχιστα και άνευ σπουδαίας σημασίας.
Στις άλλες δύο συνεδριάσεις του Σεπτεμβρίου, την 1η του μηνός έγινε Συμβούλιο για εννέα θέματα, ενώ στην 2η συνεδρίαση στις 11 Σεπτεμβρίου συζητήθηκαν οκτώ θέματα!


Πηγή: ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΈΡΓΟ (facebook)
Φωτογραφία: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου