Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

“Η νομαρχιακή επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί όλους τους πολίτες του νομού, γυναίκες και άνδρες, που για τρίτη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο απέκρουσαν την παλιννόστηση του φθαρμένου πολιτικού συστήματος και τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιό μας επανεκλέγοντας βουλευτή.
Ευχαριστεί τους υποψήφιους, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσαν τη μάχη των εκλογών, επιτυχώς, σε πολύ αντίξοες συνθήκες, με συλλογικότητα, συντροφικότητα, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.
Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 20 Σεπτέμβρη 2015 έδωσε καθαρή εντολή, για να προχωρήσουμε ενωμένοι σε βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις, για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και τις πολιτικές της λιτότητας, για την αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικονομία, για την απομείωση του χρέους, για την πάταξη του συστήματος διαπλοκής, για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου στην ελληνική κοινωνία.
Το 23,07% που μας έδωσε ο λακωνικός λαός είναι για μας φορτίο ευθύνης, αλλά και εντολή μάχης μαζί με την τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους για την υπεράσπιση των λαϊκών στρωμάτων και των τοπικών υποθέσεων.
Ο αγώνας συνεχίζεται με το κεφάλι ψηλά για το καλό του λαού και της χώρας μας”.

Πηγή: Σοφία Δουμάνη (facebook)
Φωτογραφία: google.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου