Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ - ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

Σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 η Δημοτική Κοινότητα Σκάλας καθώς και η Τοπική Κοινότητα Έλους επλήγησαν σοβαρά από έκτακτα καιρικά φαινόμενα (ανεμοστρόβιλος). Οικίες, καταστήματα και φυτική παραγωγή υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές και σε πολλές περιπτώσεις ολική καταστροφή.
Οι Υπηρεσίες του Δήμου Ευρώτα βρίσκονται σε εγρήγορση από την πρώτη στιγμή και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και πρωτίστως να καταλαγιάσει το αίσθημα πανικού των πολιτών.  Κατόπιν προτεραιότητά μας είναι η άμεση αποκατάσταση των ζημιών με κρατική μέριμνα.
Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης βρίσκεται σε συνεχή επαφή τόσο με τους πληγέντες δημότες όσο και με τους κρατικούς φορείς, ενώ οι Υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργούν αδιαλείπτως για τις επόμενες ημέρες προς εξυπηρέτηση των πολιτών. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών, ενώ παρακαλούνται οι πολίτες που υπέστησαν ζημιές να φωτογραφίζουν αυτές πριν την αποκατάστασή τους ώστε να τις προσκομίσουν στις αρμόδιες Υπηρεσίες όταν τους ζητηθεί.
Οι πολίτες για οτιδήποτε χρειάζονται μπορούν να απευθύνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας στα τηλέφωνα 27350 29199 και 27350 29292, στο Γραφείο Κίνησης του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα στο τηλέφωνο 27350 42254, και  στο Δημοτικό Κατάστημα Βλαχιώτη στο τηλέφωνο 27350 42210.



Πηγή: evrotas.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου