Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ TSIRIGO FM 28/9

O κ. Νώντας Σταμάτης παραχώρησε συνέντευξη στον Παναγιώτη Μπαχτή και τον TSIRIGO FM την Δευτέρα 28/9.
Ο παραιτηθείς, όπως μας ενημέρωσε στην συνέντευξη, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Κυθήρων, αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς υπήρχαν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης «μια Α.Ε. με σοβαρό ρόλο χωρίς ούτε έναν εργαζόμενο» και δεν μπορούσε να υλοποιήσει το πλάνο του για την εταιρεία.
Αποφάσισε να το κάνει μετά το τέλος του καλοκαιριού για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην λειτουργία της Αναπτυξιακής, ενώ θεωρεί πως η παραίτησή του θα βοηθήσει ν' αναδειχθούν και ν'αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.
«Το camping όπως το παραλάβαμε ήταν υπό κατάρρευση» και παρακάτω «Βρήκαμε το σπήλαιο με εκκρεμότητες σοβαρές που έπρεπε να ξεπεράσουμε». Υπενθυμίζουμε πως το camping στο Καψάλι και το Σπήλαιο στον Μυλοπόταμο είναι τα δύο βασικά μέχρι τώρα αντικείμενα, σε επίπεδο διαχείρισης, της (νέας) Αναπτυξιακής.
Στη συνέντευξή του μιλάει αναλυτικά για τις παρεμβάσεις και τις επισκευές που έγιναν στο camping και στο Σπήλαιο καθώς και για τα μεικτά έσοδά τους την φετινή σεζόν.
Ο κ. Σταμάτης εξέφρασε το παράπονό του « δεν είχαμε και τόσο φανατική συμμετοχή σε όλη αυτή την προσπάθεια» αναφερόμενος στα μέλη του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής, ενώ δήλωσε πως δεν είναι αισιόδοξος για το μέλλον της, πάντα με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα.
«Η σταθεροποίηση της χρηματοδότησης και η υπογραφή μιας προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο» θα βοηθούσαν κατά τον κ. Σταμάτη στην πρόσληψη αναγκαίου προσωπικού.
Όσον αφορά για μελέτες που ενδεχομένως υπήρξαν κι έχουν χρηματοδοτηθεί από την Αναπτυξιακή κατά το παρελθόν, σε σχέση με τον Τουρισμό, δεν έχει βρει ούτε έχει κάποια στα χέρια του, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχουν κάπου και να αξιοποιηθούν στο μέλλον.
Τέλος ευχαριστεί τον Δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να τον προτείνει σε αυτή την θέση.
Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Νώντα Σταμάτη για την Αναπτυξιακή:



Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Φωτογραφία: Νώντας Σταμάτης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου