Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΘΗΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6.10.2015

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών τίμησε, όπως κάθε χρόνο, την προστάτιδα των Κυθήρων την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα στη Μητρόπολη Αθηνών. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε, λόγω των εργασιών αναστήλωσης του κυρίως Ναού, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου, παρουσία πλήθους πιστών.
Η ομιλία της κας Μαίρης Μαλάνου με τίτλο «Ιερά Μονή Μυρτιδίων στα Κύθηρα - Το πρώτο προσκύνημα.» ήταν εξαιρετική και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.kithiraikossindesmos.gr). Μετά το τέλος της λειτουργίας,  το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυθηραϊκού Συνδέσμου προσέφερε καφέ.
Επίσης, την παραμονή της γιορτής, 23 Σεπτεμβρίου 2015, στον Εσπερινό του Ι.Ν της Μυρτιδιωτίσσης στον Άλιμο, τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Συνδέσμου, ντυμένα με την τσιριγώτικη ενδυμασία, κράτησαν την εικόνα κατά την περιφορά της.
Ευχαριστούμε την κα Αικατερίνη Δευτερέβου, που φρόντισε να αποσταλούν μυρτιές από τα Κύθηρα ώστε να μοιραστούν στους προσκυνητές, το αρτοποιείο «Καραβά» για την ειδική τιμή στην αγορά των άρτων και τη μεταφορική « Αφοί Τζάννε» για τη δωρεάν μεταφορά τους.


Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου