Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

OPEN DAYS ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Στην 13η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Δήμων (Open Days 2015) στις Βρυξέλλες συμμετείχαν στελέχη και συνεργάτες της εταιρίας Mediascape ΕΠΕ, η οποία είναι και Τεχνικός Σύμβουλος του Δήμου Κυθήρων. Η εταιρία πραγματοποίησε την συμμετοχή της αποκλειστικά με δικές της δαπάνες και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου μας στα πλαίσια της πληρέστερης ενημέρωσής της και της βελτίωσης των υπηρεσιών της.

Η ενημερωτική εκδήλωση Open Days έλαβε χώρα από 12 μέχρι 15 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, συμμετείχαν εκπρόσωποι 170 Περιφερειών και Δήμων από όλη την Ευρώπη και έγιναν πάνω από 100 ομάδες εργασίας με στόχο την ενημέρωση και την ανταλλαγή καλών πρακτικών σε σημαντικά θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες.
Κατά την διάρκεια των Open Days 2015, τα στελέχη της εταιρίας παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σχετικές με την καλύτερη λειτουργία των Δήμων, την συμμετοχή τους στην βιώσιμη ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας, την προβολή των πολιτιστικών και φυσικών χαρακτηριστικών της κάθε περιοχής και τον τρόπο χρηματοδότησης σχετικών δράσεων στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών πολιτικών συνοχής. Πραγματοποιήθηκαν, επίσης, συναντήσεις με στελέχη άλλων Δήμων και Περιφερειών -τόσο από την Ελλάδα όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη- και με Έλληνες που εργάζονται στην Επιτροπή κατά την διάρκεια των οποίων διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας με τον Δήμο Κυθήρων για την συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα αλλά και μεμονωμένες δράσεις.


Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου