Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 16.12.2015

Την τελευταία τακτική τους συνάντηση για το 2015 είχαν τα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού μας υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Ευστρ. Χαρχαλάκη, στις 15/12/2015.
Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στη διοίκηση του Δήμου και εκφράστηκε η ικανοποίηση όλων για τις μέχρι σήμερα σημαντικές πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής κατά τους τελευταίους 15 μήνες, στον τομέα της οργάνωσης, των θεσμικών ζητημάτων, των σοβαρών νομικών εκκρεμμοτήτων, της εκτέλεσης των έργων, της χρηματοδότησης και του προγραμματισμού μεγάλων έργων υποδομής και της καθημερινότητας (υδρεύσεις, δίκτυα κ.λπ.) όπου λόγω έλλειψης προσωπικού παρατηρούνται προβλήματα, τα οποία ωστόσο αντιμετωπίζονται ικανοποιητικά. Συζητήθηκε επίσης το θέμα της ανάγκης επικαιροποίησης της απόφασης του Δημάρχου για την κατανομή αρμοδιοτήτων στο προσωπικό και επισημάνθηκε ότι η έλλειψη προσωπικού και η αυξημένη γραφειοκρατία στέκονται στον αντίποδα της ανάπτυξης που η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να υπηρετήσει. Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Παναγιώτης Ζαντιώτης ενημέρωσε σχετικά με τη διαδικασία απορρύπανσης στην Αγ. Πελαγία, η οποία εκτελείται από την εταιρεία New Naval και το κόστος της καλύπτεται από δωρεά Κυθηρίου ομογενούς που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Ο Δήμαρχος προχώρησε σε επισημάνσεις αναφορικά με τον προγραμματισμό συγκεκριμένων δράσεων για τη νέα χρονιά και κυρίως σχετικά με την σωστή και έγκαιρη προετοιμασία των υπηρεσιών του Δήμου για το ερχόμενο καλοκαίρι, κατά το οποίο οι ανάγκες είναι πολύ αυξημένες. Ενημέρωσε επίσης σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες και τις εκεί επαφές του με στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Επιτροπής.

Όλα τα μέλη του συνδυασμού μας και οι συνεργάτες μας, ευχόμαστε στους απανταχού Κυθηρίους και Αντικυθηρίους Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά!

Πηγή: Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου