Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΠΟΡΕΊΑ ΌΡΑΜΑ & ΈΡΓΟ - Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Έχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές μέχρι σήμερα με την κριτική μας στις πράξεις και τις παραλείψεις, της Δημοτικής Αρχής, να περιορίσουμε τις λανθασμένες συμπεριφορές και ενέργειές της, οι οποίες ζημιώνουν το νησί.

Δυστυχώς αυτή η καλόπιστη και χρήσιμη διάθεση, αντιμετωπίστηκε με αλαζονεία από τον κ. Χαρχαλάκη, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής πλειοψηφίας κώφευαν και σιωπούσαν!!!
Η χαιρεκακία για την ταλαιπωρία των στελεχών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής από τις κακόβουλες καταγγελίες, είναι δυστυχώς ολοφάνερη στις ανακοινώσεις του κ. Χαρχαλάκη.
Αναλώνει το μελάνι της πένας του στο παρελθόν χωρίς αυτό να μας οδηγεί προς το μέλλον.
Με αυταρχισμό κουνάει το δάχτυλο σε οποίον διαφωνεί μαζί του, με έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα, με καθημερινά Δελτία Τύπου, εντυπωσιασμού και πυροτεχνημάτων, μιλάει για απτά και εμφανή αποτελέσματα, για νέα αρχή, για εξωστρέφεια και πολλά μεγάλα λόγια, ασυνήθιστα για τους Κυθήριους.
Με αυτή την κυρίαρχη αντίληψη δεν έλαβε ποτέ υπόψη του καμία παρατήρηση, καμία προτροπή.
Πεποίθησή του είναι, και προσπαθεί να πείσει και μας, ότι όλα στο παρελθόν γίνονταν λάθος, ενώ τώρα γίνονται όλα σωστά.
Η κριτική των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης στις δραστηριότητες της Δημοτικής Αρχής Χαρχαλάκη μέχρι τώρα, ήταν ηπιότατη.
Με αφορμή την απόφαση του Δημάρχου να δαπανήσει περισσότερα από 2.000 ευρώ για την υλοποίηση της φαεινής ιδέας, να κατασκευάσει την πολυδιαφημισμένη, "ξυλόγλυπτη προθήκη", είδαμε στην νέα σελίδα DragoneraRossa.gr, έξυπνο, σατιρικό, έντεχνο σχόλιο, του Μανώλη Χάρου.
Οι στίχοι με σκωπτικό τρόπο κονιορτοποιούν την άσκοπη ενέργεια Χαρχαλάκη.
Ένα ξύλινο κουτί με βιτρίνα πλεξιγκλάς, το χαρακτηρίζει έργο τέχνης, μουσειακής τεχνοτροπίας!!!
Ήταν επόμενο, είναι φυσική συνέπεια, οι επιπόλαιες ενέργειές του να γελοιοποιούνται, όταν μάλιστα κάθε μέρα γίνεται αντιληπτό, ότι αυτές δεν οφείλονται πλέον, σε νεανικό ενθουσιασμό και απειρία.
Δεν έχει καταλάβει ότι όποιος πορεύεται σε επικίνδυνο κατηφορικό δρόμο, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος εκτροχιασμού και η πρόσκρουσή του στα όρια, τα οποία συνήθως είναι τείχος στον οποίο τρώνε τα μούτρα τους, αυτός που οδηγεί και όσοι τον ακολουθούν!


Πηγή: Νέα Πορεία Όραμα και Έργο (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου